Selenium Pharma Béta-Karotin tabletta

Selenium Pharma Béta-Karotin tabletta

Raktáron

A béta – karotin az A-vitamin elővitaminja – alkalmas az A-vitamin pótlására, az A-vitamin túladagolásának veszélye nélkül. A béta-karotin szükséges a bőr, a nyálkahártya normál működéséhez és felépítéséhez, a haj, a köröm, a bőr és a nyálkahártyák (pl.

2 525 Ft
egységár: 63,13 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997543500065
Márka:Selenium Pharma
Kiszerelés:40 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Selenium Pharma Béta-Karotin tabletta Részletes leírás

A béta – karotin az A-vitamin elővitaminja – alkalmas az A-vitamin pótlására, az A-vitamin túladagolásának veszélye nélkül.

A béta-karotin szükséges a bőr, a nyálkahártya normál működéséhez és felépítéséhez, a haj, a köröm, a bőr és a nyálkahártyák (pl. gyomor- és bélnyálkahártyák) egészségének megőrzéséhez.

Elősegíti a normál látás megőrzését. Támogatja az egészséges barnulást, elősegíti a bőr védelmét a nap és az UV-sugárzás károsító hatásával szemben. Szükséges az immunrendszer normál működéséhez és a csontképzéshez. A szervezetet károsító szabadgyökök ártalmatlanításával az öregedési folyamatokat lassítja.

Adagolás: naponta 1 tabletta



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 11. 22.

  nekem kiválóan bevált termék

Anonim Felhasználó2017. 04. 03.

  Több éve szedem a Béta Karotin termékeket felváltva, a bőröm nagyon szép tőle, a barnulást elősegíti. Ajánlom mindenkinek bár melyik terméket.

Kun J. Judit2017. 03. 07.

  Évek óta szedem a Béta Karotint, évente kétszer, kúraszerűen. A körmeim, a hajam erős, és a napsugárzás nem tesz kárt sem a hajamban, sem a bőrömben. Ennek a terméknek semmilyen káros hatását nem tapasztaltam, csak az előnyeit.