Sun Moon eleuthero gingseng 500mg kapszula 60 db

Raktáron

Eleutheroginzeng kapszula A kínai gyógyászatba évezredek óta alkalmazott gyógynövény Alvászavarok idegi kimerültség, fáradság esetén segít a fizikai valamint szellemi erőnlét visszanyerésében. Energizál, fokozza a vérkeringést, szabályozza az anyagcserét.

1 591 Ft
egységár: 26,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:6936424400208
Márka:Sun Moon
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sun Moon eleuthero gingseng 500mg kapszula 60 db Részletes leírás

Eleutheroginzeng kapszulaA kínai gyógyászatba évezredek óta alkalmazott gyógynövény

Alvászavarok idegi kimerültség, fáradság esetén segít a fizikai valamint szellemi erőnlét visszanyerésében.

Energizál, fokozza a vérkeringést, szabályozza az anyagcserét.Alkalmazás: napi 2x1kapszula javasoltOGYÉI notifikáció: 29646/2022Összetevők: eleutheroginseng por 500 mg.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.