Vitaking Cardiolic gélkapszula

Vitaking Cardiolic gélkapszula

Nincs raktáron

Cardiolic Formula.

Kosárba
EAN kód:5999561251189
Márka:Vitaking
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Cardiolic gélkapszula Részletes leírás

Cardiolic Formula
Négyféle természetes hatóanyagot tartalmazó készítmény, amelyek mindegyike támogatja szív, valamint az érrendszer egészségét.

Minden Cardiolic kapszula nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 zsírsavat, Q-10 koenzimet, szagmentes fokhagyma kivonatot, valamint L-karnitint.

Az omega-3 zsírsav kiváló antioxidáns tápanyag, amiatt javasolt rendszeres fogyasztása. Ezen kívül különösen jó hatással van egészségünkre:

Az omega-3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését
a rendszeres tengeri hal fogyasztás hozzájárul a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez
segít fenntartani a normális véralvadást
az EPA és a DHA szintén ezekben a problémákban jelent természetes megoldást
A Q-10 koenzim megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. Szintén kiváló antioxidáns. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladtával csökken a termelődése, ezért érdemes kiegészítők segítségével pótolni. Ha ez nem történik meg, szervezetünk jelezni fogja a hiányát, a fenti területeken betegségek jelenhetnek meg.

A Q-10 így hat a szív egészségére:
A megfelelő Q-10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához
Elősegítheti a normális vérnyomás megőrzését
A fokhagyma egy igazi tradícionális fűszer- és gyógynövény, évezredek óta fogyasztják az emberek. Nem véletlenül. Azon felül, hogy kiváló íze van, egészségünkre is pozitívan hat. A fokhagyma kivonat előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet.

Az l-karnitin lényeges szerepet tölt be a szervezet energiatermelő folyamataiban. Normál esetben gond nélkül termelődik szervezetünkben, de ha nem fogyasztunk elegendő mennyiségű ételt, amelyek segítik a termelődését, akkor megáll ez a folyamat, és hiányt szenvedünk.

A karnitin kulcsszerepet játszik a sejtek energiaellátásában. Tudományos vizsgálatok azt is igazolták, hogy a szövetekben mért magasabb karnitin koncentráció összefüggésbe hozható a szervezet jobb teljesítő képességével.

Napi ajánlott mennyiség:
1 gélkapszula.

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 12. 04.

  régóta használom és kiváltottam vele más orvos által felirt szivgyógyszert.

Anonim Felhasználó2019. 10. 10.

  ALL in 1. NEM KELL TÖBBFÉLE TABLETTÁT SZEDNI.

  NINCS