Vitaking flora10 élőflórás készítmény 6 ml

Raktáron

Bélflóra egészségét fenntartó csepp A Vitaking FLORA10 élőflórás készítmény 10 féle baktériumtörzset tartalmaz. Jó baktériumok? A baktériumoktól általában a betegséget okozó baktériumok jutnak eszünkbe, pedig a testünk felületén és a szervezetünkben sok baktériumfaj megtalálható még akkor is amikor egészségesek vagyunk.

4 358 Ft
egységár: 726,26 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999571380039
Márka:Vitaking
Kiszerelés:6 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking flora10 élőflórás készítmény 6 ml Részletes leírás

Bélflóra egészségét fenntartó csepp
A Vitaking FLORA10 élőflórás készítmény 10 féle baktériumtörzset tartalmaz.

Jó baktériumok?
A baktériumoktól általában a betegséget okozó baktériumok jutnak eszünkbe, pedig a testünk felületén és a szervezetünkben sok baktériumfaj megtalálható még akkor is amikor egészségesek vagyunk. A baktériumok nagy része ártalmatlan vagy hasznos, és persze vannak fertőző megbetegedést kiváltó baktériumok is. A jó baktériumok benépesítik az egész tápcsatornát, de megtalálhatók a hüvelyben, az száj- és az orrüregben is. A beleink felszínén lakó bacik összességét hívjuk bélflórának.

A leggyakrabban előforduló bélbaktériumok a Lactobacillus és a Bifidobacterium törzsekbe tartoznak.

Vitaking FLORA10 összetevők
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis ssp lactis, Streptococcus thermophilus, MCT olaj.

Hogyan sérülhetnek a bélflóra baktériumok?
A bélflóra egyensúly nem állandó és gyakran felborulhat. A jó bélbaktériumok rendkívül sérülékenyek. A helytelen táplálkozás, betegség, stressz, antibiotikumok vagy gyógyszerek szedése, és alkoholfogyasztás következtében sérülhetnek, és így a számuk lecsökken a szervezetben. Ilyenkor pedig célszerű pótolni őket.

A Vitaking FLORA10 élőflórás készítmény lakobacilusokat és bifidobaktériumkat is tartalmaz.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot
A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.