Vitaking Haj Bőr Köröm Com(60)tab

Raktáron

Vitaking Haj, bőr, köröm szépségvitamin tabletta.

3 927 Ft
egységár: 65,46 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561255965
Márka:Vitaking
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Haj Bőr Köröm Com(60)tab Részletes leírás

Speciálisan a szép és egészséges haj, bőr, köröm megtartására, illetve az ezeken a területeken kialakuló problémák kezelésére szolgáló készítmény.

Tartalmaz többek között B-10 vitamint, vagy más néven Paba-t, kolint, inozitolt, l-cysteint, mezei zsurlót és MSM-et is.

A PABA-ról (para-amino-benzoésav) régebben azt tartották, hogy a B-vitaminok közé tartozik. Ma már tudjuk, hogy igazából egy aminosav, és közvetlenül nem életfontosságú tápanyag, de bizonyos mikroorganizmusok (bélbaktériumok) számára nélkülözhetetlen. Ezek a baktériumok hozzátartoznak a szervezet ún. normál flórájához, sőt, hasznot is hajtanak, pl. vitaminokat termelnek és visszaszorítják a kórokozó baktériumokat.

A kolint is a B-vitamin család tagjának tekintették régebben, de mivel nem csak külső forrásból juthatunk hozzá, hanem a szervezetünk képes előállítani azt, így nem sorolható a vitaminok közé. Elég sok táplálékban előfordul (pl. máj, búzacsíra, mogyoró, tojás) Igazából mindenben van, ami lecitint tartalmaz. A kolin a Lecitin egyik alkotóeleme.

Az inozitol pedig a lecitin másik alkotóeleme. Az inozitol ugyanúgy mint a kolin “nem hivatalos B-vitamin”, mivel ezt is szintetizálni tudja a szervezetünk.

A haj nagyjából 90 %-ban egy speciális fehérjéből a keratinból áll. Ezért találkozhatunk a különböző hajápoló szerekben a keratinnal. A keratin felépítéséhez pedig nélkülözhetetlen a cisztein, ami egy aminosav.

Az MSM (metil-szulfonil metán) úgy hangozhat elsőre mint egy mesterséges összetevő, ám ezzel ellentétben ez egy szerves kén vegyület. Előfordul a húsokban, tejtermékekben és a tojásban, illetve a kellemetlen szagú zöldségekben pl. a hagymában. Az MSM szükséges az aminosavak létrehozásához.

A termék egyik legfontosabb összetevője mezei zsurló, amit gyenge, törékeny köröm és hajhullás esetében alkalmazzák, mivel a benne lévő kovasav sok szilíciumot tartalmaz, ami az emberi szervezet számára az egyik létfontosságú eleme. A zsurlóban lévő szilícium-dioxid segít fenntartani a haj, a köröm és a bőr optimális állapotát.

Mezei zsurló
Vizelethajtó tulajdonsága miatt kiváló gyógynövénye a vesebajoknak, hólyagproblémáknak, az emésztőrendszeri és prosztatabetegségeknek. Természetes úton oldja a vesekövet és a vesehomokot, gyulladásra, húgyúti és hólyagproblémákra is ajánlják. Kúraszerű fogyasztása eredményes lehet a reumás, köszvényes fájdalmak megszüntetésére. A benne lévő magas szilíciumtartalmú kovasav segít megállítani a hajhullást, látványosan megerősíti a hajszálakat és a repedező, málló, törékeny körmöket. Megfázás esetén is hasznos lehet, mert csillapítja a köhögést, főzete leviszi a torok gyulladásait, egyben hozzájárul az immunrendszer megerősödéséhez, a vírusokkal, fertőzésekkel szembeni védekezéshez.

Lecitin
Természetes, zsírszerű anyag, a sejtek nélkülözhetetlen építőeleme, különösen a sejthártya és az idegszövet számára fontos. Részt vesz az agysejtek növekedésében és optimális működésében, hiánya fejfájást, memóriazavarokat, ingerültséget és koncentrálási nehézségeket okozhat. Fogyasztása kifejezetten javasolt nehezen tanulók és memóriaproblémákkal küzdő idős emberek számára. Kiemelt szerepe van a csontvelő, az idegrendszer, a szív és a máj működésében, jelentős mennyiségben megtalálható például az izmokban, az idegsejtekben és az agyban. Szellemi és fizikai kimerültség esetén elősegíti a szervezet regenerálódását, javítja a memóriát és a koncentráló képességet, növeli a szervezet teljesítőképességét.

Hatóanyagok 1 tablettában:
MSM (methyl-sulfonyl-methane): 700 mg
Mezei zsurló: 250 mg (ebből 8% kovasav)
L-cysteine: 100mg
Kolin: 50 mg
Inositol: 25 mg
PABA: 25 mg


Összetevők:
Metil-szulfonil-metán, emulgeálószerek: mikrokristályos cellulóz, vízmentes dikalcium-foszfát, mezei zsurló 4:1 kivonat (Equisetum arvense), L-cisztein-hidroklorid, kolin-bitartarát, stabilizátorok: hidroxi-propil-metil-cellulóz, térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz, inozitol, para-amino-benzoésav, fényező anyag: polivinil-alkohol, habzást gátló anyagok: polietilén glikol, zsírsavak, csomósodást gátló anyagok: talkum, zsírsavak magnézium sói, nedvesítőszer: polidextróz, színezékek: titán-dioxid, vörös vas-oxid.

Napi ajánlott mennyiség:
1 tabletta


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.