Apiland nyers szilva virágpor 250 g

Raktáron

'Az ApiLand nyers szilva virágpor olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a gyomorra, epére és a májra. Ez a típusú virágpor az emésztési egyensúly őrangyala. Egyensúlyban tartja az emésztőrendszert.

3 063 Ft
egységár: 12,25 Ft / g
Kosárba
EAN kód:6424383001296
Márka:Apiland
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Apiland nyers szilva virágpor 250 g Részletes leírás

"Az ApiLand nyers szilva virágpor olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a gyomorra, epére és a májra. Ez a típusú virágpor az emésztési egyensúly őrangyala.Egyensúlyban tartja az emésztőrendszert.Elősegíti a gyomor, az epe és máj helyes működését.Növeli a koncentrációképességet.Segít bőrünk szépségének a megörzésében.Növeli a szervezet állóképességet

Kalóriatartalom 344 kcal
Energiatartalom 1402 kJ
Zsírok 7,6 g
telített 3,88 g
egyszeresen telített 1,73 g
többszörösen telített 1,94 g
Szénhidrátok 37,9 g
Cukrok 31,7 g
Fehérjék 20,5 g
Nátrium nyomokban
Rostok 16,2 g
Omega 3 0,32 g
Omega 6 0,59 g




"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.