Bio Moringa Levél Őrlemény
Bio Moringa Levél Őrlemény - 1.
Bio Moringa Levél Őrlemény - 2.

Bio Moringa Levél Őrlemény

Nincs raktáron

Kézi aratású 100%-os tisztaságú Bio Moringa Oleifera levél őrlemény. Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 g (adagoló kanál segítségével) Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Fontos: magas tápanyagtartalma van, az előírtnál nem javasolt nagyobb dózisban használni A Moringa Oleifera, más néven Csodafa, egy Ázsiában és Afrikában őshonos faféle.

Kosárba
EAN kód:5999884107019
Márka:Bio
Kiszerelés:100 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio Moringa Levél Őrlemény Részletes leírás

Kézi aratású 100%-os tisztaságú Bio Moringa Oleifera levél őrlemény.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 g (adagoló kanál segítségével)

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Fontos: magas tápanyagtartalma van, az előírtnál nem javasolt nagyobb dózisban használni

A Moringa Oleifera, más néven Csodafa, egy Ázsiában és Afrikában őshonos faféle. A kapszula a levél őrleményét tartalmazza, mely bio kultivációban termesztett és kíméletes módon feldolgozott. A szárított moringalevél az alábbiakat tartalmazza:

a banánnál 4-szer több káliumot
a rozsnál 4-szer több élelmi rostot
a narancsnál 4-szer több C vitamint
a tejnél 14-szer több kálciumot
a spenótnál 9-szer több vasat
a répánál kétszer több A vitamint
a joghurtnál kétszer több fehérjét

A moringa levél őrlemény továbbá növeli a szervezet természetes védekezőrendszerét, immunerősítő, normalizálja vérnyomást, jó hatású az ízületekre, javítja az agy és a szemek vérellátását, elősegíti az anyagcserét, javítja a test sejtszerkezetét, halványítja a ráncokat, szépíti a bőrt, egészséges hatású a vese és a máj működésére, energiát ad, segíti az emésztést, javítja az általános közérzetet, segít a vércukorszintet a megfelelő értéken tartani, cukorbetegek is fogyaszthatják.

Bármely korban fogyasztható, 90 létfontosságú tápanyagot és 46 féle antioxidánst tartalmaz. Ez a növény a vas és a kalcium egyik legnagyszerűbb természetes forrása.

Száraz, hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva tartandó!

Felbontás után 6 hónapig tárolható.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 05. 16.

  Nagyon jó immunerősítő! !!!!! A kapszulát is használom! !