Biomenü Bio Maca gyökér Por 250 g

Raktáron

Energizáló, immunerősítő, hormonszabályzó, görcsoldó, élénkítő, kiegyensúlyozó hatású. A Maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében.

3 323 Ft
egységár: 13,29 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886305086
Márka:BioMenü
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Maca gyökér Por 250 g Részletes leírás

A termék tulajdonságai:  Általános energetizáló, javítja a testi erőnlétet, fokozza a fizikai teljesítményt, csökkenti a stressz szervezetre gyakorolt kellemetlen hatásait, immunrendszer erősítő, szexuális teljesítményjavító, fokozza a nemi vágyat, javítja a potenciát és a fogamzó képességet, harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a változókori tüneteket, meddőség esetén is ajánlott szedése.

A Maca gyökér egy az Andok lejtőin vadon élő növény, amelyet Perui Ginzengnek is neveznek. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. 4200 méter feletti magasságban, zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos kutatások szerint a Maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok a maca gyökérben: B1, B2, B12, C-vitamin, kalcium és foszfor.

Íze a pörkölt cikóriához hasonlít.

A Maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket.

A reggeli kávé-helyettesítő, Maca-Capuccino ital: 1 csésze víz, 1 kis marék kesudió (helyettesíthető kesuvajjal), 1 ek nyers kakaópor, 1 tk maca por (afrodiziákum, bővebben a szuperételek menüben olvashatsz róla), 1 tk kókuszolaj, 1 csipet tengeri só, 1 tk fahéj, 1 csipet vanília por.

Turmixold össze, és kész. Ihatod hidegen vagy melegen (annyira felmelegítve csak, hogy még élő maradjon).

Egy teáskanálnyi port keverjen vízhez vagy gyümölcsléhez naponta. Ezt ideális az étkezések közé iktatni. Nincs beállított adag, de érdemes kísérletezni, hogy Önnek, hogyan hat a legjobban.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.