Caleido Msm Por 250 G

Caleido Msm Por 250 G

Raktáron

Gyulladáscsökkentő, immunerősítő! Az ízületi fájdalmak és a gyulladás csökkentésének, valamint az immunitás erősítésének természetes módja Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Csökkentheti az ízületi fájdalmat Gyulladáscsökkentő hatásai vannak Gyorsíthatja a regenerálódást az edzés után Segít enyhíteni az ízületi gyulladás tüneteit Segíthet enyhíteni az allergia tüneteit Fokozhatja az immunitást Javíthatja a bőr egészségét Lehetnek hatásai a rák elleni küzdelemben Részletes leírás A metil-szulfonil-metán, közismertebb nevén MSM, egy népszerű étrend-kiegészítő, amelyet a tünetek és állapotok széles skálájának kezelésére használnak.

3 623 Ft
egységár: 14,49 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999860122418
Márka:Caleido
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Caleido Msm Por 250 G Részletes leírás

Gyulladáscsökkentő, immunerősítő!

Az ízületi fájdalmak és a gyulladás csökkentésének, valamint az immunitás erősítésének természetes módja

Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Csökkentheti az ízületi fájdalmat Gyulladáscsökkentő hatásai vannak Gyorsíthatja a regenerálódást az edzés után Segít enyhíteni az ízületi gyulladás tüneteit Segíthet enyhíteni az allergia tüneteit Fokozhatja az immunitást Javíthatja a bőr egészségét Lehetnek hatásai a rák elleni küzdelemben Részletes leírás

A metil-szulfonil-metán, közismertebb nevén MSM, egy népszerű étrend-kiegészítő, amelyet a tünetek és állapotok széles skálájának kezelésére használnak. Ez egy kéntartalmú vegyület, amely a növényekben, állatokban és emberekben természetes módon fordul elő. Laboratóriumban is előállítható.

Az MSM-et széles körben alkalmazzák az alternatív gyógyászat területén, továbbá azok is használják, akik az ízületi fájdalmak és a gyulladás csökkentésének, valamint az immunitás erősítésének természetes módját keresik. Ezen túlmenően kutatások támogatják az alkalmazását számos állapot kezelésére, az ízületi gyulladástól a rosaceáig.

Tanulmányok kimutatták, hogy az MSM hatékonyan csökkenti az ízületi fájdalmat, merevséget és duzzanatot, ezzel javítva életminőségét. Csökkentheti a gyulladással összefüggő molekulák, például a TNF-? és az IL-6 felszabadulását, valamint növelheti a glutationion nevű erős antioxidáns szintjét. Segíthet csökkenteni a fájdalmat, az izomkárosodást és az oxidatív stresszt intenzív testmozgást követően, ezzel segítve a gyorsabb regenerálódást. Az MSM-ről kimutatták, hogy elősegítik az artritiszben szenvedő emberek fájdalmának és merevségének csökkentését és segíthetnek a fizikai funkciók javításában is. A gyulladás csökkentésével segíthet mérsékelni az allergiával kapcsolatos tüneteket, ideértve a köhögést, légszomjat, vérbőséget, tüsszögést és fáradtságot. Hozzájárulhat az immunrendszer felpörgetéséhez azáltal, hogy csökkenti a gyulladást és növeli a glutationszintet. Javíthatja a bőr egészségét azáltal, hogy erősíti a keratint és csökkenti a gyulladást, továbbá segíthet bizonyos bőrbetegségek tüneteinek csökkentésében.

Kémcsőben és állatokon végzett kutatások kimutatták, hogy az MSM rák elleni tulajdonságokat mutat, de további kutatásokra van szükség.

Az MSM-kiegészítőket általában biztonságosnak tekintik, néhány embernél azonban enyhe mellékhatásokat, például émelygést, hasmenést és bőrreakciókat okozhat. Kutatások azt mutatják, hogy hasznos lehet az ízületi fájdalom-, a gyulladás, az allergia tüneteinek csökkentésében, a bőr egészségének javításában és az edzés utáni regenerálódás felgyorsításában. Ezenkívül néhány bizonyíték azt sugallja, hogy az MSM fokozhatja az immunrendszer működését és a rák elleni küzdelmet. Az MSM biztonságosnak tűnik, a tanulmányok minimális mellékhatásokat mutatnak.

Ismertetők, receptek, cikkek, hivatkozások Az MSM tudományosan megalapozott előnyei Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás

Egy adag = 0,5-5 g

1 adag naponta, több részletben, kivéve este, éthezéshez, folyadékba keverve

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon

Nyilatkozatok

ROVARIRTÓK

Ez a termék megfelel a 834/2007/EK tanácsi rendeletben (és az azt követő módosításokban) meghatározott követelményeknek. Megfelel a SKAL szigorú biogazdálkodási előírásainak is. A gyártási folyamat során a termék és a csomagolóanyagok nincsenek kitéve növényvédő szereknek vagy növényvédőszer-maradványoknak. Peszticideket nem tárolnak a helyszínen és nem használják a gyártási vagy raktározási területeken.

NEMKÍVÁNATOS ANYAGOK

A nemkívánatos anyagok (nehézfémek, PAH, mikotoxinok, stb.) az EU jogszabályaiban (2073/2005, 1881/2006 bizottsági rendelet és annak egymást követő módosításai) meghatározott határok közé esnek, ideértve az EFSA élelmiszer-szennyező anyagokkal kapcsolatos ajánlásait.

GMO MENTES

Ezt a terméket genetikailag nem módosítják. A folyamat ellenőrzése megfelelő annak biztosítása érdekében, hogy a géntechnológiával módosított vagy az ezekből származó anyagokkal ne lehessen véletlenszerű szennyeződés. Ezúton igazoljuk, hogy ezt a terméket nem kell címkézni a géntechnológiával módosított élelmiszerekről és takarmányokról szóló 1829/2003/EK és a 1830/2003/EK európai uniós rendeletek alapján.

térhálósítják

A terméket nem besugárzott és megfelel az 1999/3/EK EU rendeletnek.

ÁLLATKÍSÉRLETEK

Megerősítjük, hogy semmilyen termékkel nem végezzünk állatkísérleteket.

Figyelmeztetések EgészségügyiHasználata mellett alkohol fogyasztása nem ajánlott

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.