Dragon superfoods bio nyers kendermag fehérjepor 200 g

Dragon superfoods bio nyers kendermag fehérjepor 200 g

Nincs raktáron

Összetevők: bio kendermag fehérjepor* *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A forgalmazást ellenőrzi: Hungária Öko Garancia Kft. , HU-ÖKO-02. Szupertáplálék, nyers, vegán termék. Superfoods, raw, vegan.

Kosárba
EAN kód:3800225478984
Márka:Dragon
Kiszerelés:200 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dragon superfoods bio nyers kendermag fehérjepor 200 g Részletes leírás

Összetevők: bio kendermag fehérjepor*

*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
A forgalmazást ellenőrzi: Hungária Öko Garancia Kft., HU-ÖKO-02.

Szupertáplálék, nyers, vegán termék. Superfoods, raw, vegan.

A Dragon Superfoods kendermag fehérjepora 100%-os tisztaságú, organikus gazdálkodásból származó alapanyagból készül nyers eljárással.

Természetes növényi fehérjeforrás, magas, 50 %-os fehérjetartalommal bír. A fehérje hozzájárul az izomtömeg épüléshez, megtartásához, segítve ezzel csontozatunk erősödését is.
Fogyasztása bárkinek ajánlott, de a sportolóknak, aktív életet élőknek és vegetáriánus/vegán életmódot folytatóknak különösen.

Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, így az egyik legkomplettebb növényi fehérjeforrás, egészséges és kiegészítő táplálék lehet a vegánoknak, aktív életet élőknek, sportolóknak is.
Ezen kívül tartalmaz Omega 3-és Omeg-6 telítetlen zsírsavakat és rostot is.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.