Gere villányi kékszőlőmag és kékszőlőhéj mikroőrlemény duopack 2x150g 300 g

Gere villányi kékszőlőmag és kékszőlőhéj mikroőrlemény duopack 2x150g 300 g

Raktáron

A Vllányi KÉKSZŐLŐ MAG MIKRO-ŐRLEMÉNY és SZŐLŐMAG OLAJ igazán különleges termékek. Kedvező élettani hatásai mellett az első olyan hazai szőlőmag termékek, melyek 100%-ban organikus szőlőskertek terméséből készülnek.

5 105 Ft
egységár: 17,02 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998842237782
Márka:GERE
Kiszerelés:300 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gere villányi kékszőlőmag és kékszőlőhéj mikroőrlemény duopack 2x150g 300 g Részletes leírás

A Vllányi KÉKSZŐLŐ MAG MIKRO-ŐRLEMÉNY és SZŐLŐMAG OLAJ igazán különleges termékek. Kedvező élettani hatásai mellett az első olyan hazai szőlőmag termékek, melyek 100%-ban organikus szőlőskertek terméséből készülnek. Az őrlemény saját szabadalmú, speciális mikro őrlési technikának köszönhetően az értékes bioaktív anyagok felszívódása a szervezetben rendkívül hatékony.
Összetevők: 75% kékszőlőmag és 25 % készőlőhéj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.