Mentalfitol Polifenol ABC őrlemény

Mentalfitol Polifenol ABC őrlemény

Raktáron

Alma, cékla, bodzabogyó porkeverék, kurkumával, gyömbérrel, bio vörös szőlőmaggal és egyéb fűszerekkel. Nettó tömeg: 150 g / tasakA termék természetes összetevői az egészségre jótékony antioxidáns hatású polifenolok gazdag forrásai (polifenol tartalom 3, 5 g/100g).

3 797 Ft
egységár: 25,32 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885435241
Márka:Mentalfitol
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mentalfitol Polifenol ABC őrlemény Részletes leírás

Alma, cékla, bodzabogyó porkeverék, kurkumával, gyömbérrel,bio vörös szőlőmaggal és egyéb fűszerekkel.

Nettó tömeg: 150 g / tasak

A termék természetes összetevői az egészségre jótékony antioxidáns hatású polifenolok gazdag forrásai (polifenol tartalom 3,5 g/100g).

A VÖRÖS SZŐLŐMAG fenntartja a vérerek egészségét, a hajszálerek épségét és természetes védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben. A termékben jelenlévő KURKUMA és GYÖMBÉR hozzájárul a szervezet oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez, részt vesz az immunrendszer normál működésében, a KURKUMA ezen felül támogatja az idegrendszer egészséges működését is.

Ajánlott fogyasztás: napi 15 g (~1 púpozott evőkanál) önmagában vagy egyéb élelmiszerbe keverve.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.