Prana bio shatavari por 125 g

Nincs raktáron

A shatavari Asparagus racemosus néven is ismert. A spárgafélék családjába tartozik. Ez is egy adaptogén gyógynövény. Az adaptogén gyógynövények állítólag segítenek a szervezetnek megbirkózni a fizikai és érzelmi stresszel.

Kosárba
EAN kód:5999573230721
Márka:Prána
Kiszerelés:125 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Prana bio shatavari por 125 g Részletes leírás


A shatavari Asparagus racemosus néven is ismert. A spárgafélék családjába tartozik. Ez is egy adaptogén gyógynövény. Az adaptogén gyógynövények állítólag segítenek a szervezetnek megbirkózni a fizikai és érzelmi stresszel. A shatavarit általános egészségerősítőnek tartják, hogy javítsa a vitalitást, így az ayurvédikus gyógyászat egyik alapanyaga. 


Összetevők: 100% bio shatavari


Egyéb allergének: Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.



Származási hely: India


Átlagos tápérték 100g termékben: 
Energia: 120kJ/20kcal
Zsír: 0,12g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 3,9g
Amelyből cukrok: 1,9g
Fehérje: 2,2g
Só: 0,0g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.