Prana bio triphala por 125 g

Nincs raktáron

Bár lehet, hogy még sosem hallottál a Triphaláról, de már több mint 1000 éve használják gyógyító gyógymódként.  Ez a gyógynövényes főzet három Indiában őshonos gyógynövényből áll.  A hagyományos ájurvédikus gyógyászat egyik alapanyaga, a világ egyik legrégebbi orvosi rendszere, amely több mint 3000 évvel ezelőtt Indiában alakult ki.

Kosárba
EAN kód:5999573230738
Márka:Prána
Kiszerelés:125 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Prana bio triphala por 125 g Részletes leírás


Bár lehet, hogy még sosem hallottál a Triphaláról, de már több mint 1000 éve használják gyógyító gyógymódként. Ez a gyógynövényes főzet három Indiában őshonos gyógynövényből áll. A hagyományos ájurvédikus gyógyászat egyik alapanyaga, a világ egyik legrégebbi orvosi rendszere, amely több mint 3000 évvel ezelőtt Indiában alakult ki.


A triphalát a hagyományos ayurvédikus gyógyászatban ősidők óta használják többcélú kezelésként a gyomorpanaszoktól a fogszuvasodásig terjedő tünetek kezelésére. Úgy tartják, hogy elősegíti a hosszú életet és az általános egészséget. Poligyógynövényes gyógyszerként tartják számon, ami azt jelenti, hogy több különböző gyógynövényből áll. A poliherbális készítményeket előszeretettel használják az ayurvédikus orvoslásban, egy olyan hagyományos rendszerben, amely a betegségek megelőzésére és az egészségfejlesztésre helyezi a hangsúlyt.


Összetevők: 100% bio triphala


Egyéb allergének: Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.


Bio termékeinket a Bio Garancia Kft tanusítja.


Származási hely: India


Átlagos tápérték 100g termékben: 
Energia: 1218kJ/291kcal
Zsír: 0,3g
Amelyből telített zsírsavak: 0,19g
Szénhidrát: 52,3g
Amelyből cukrok: 11,5g
Fehérje: 2,3g
Rost: 34,8g
Só: 0,3g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.