Gastrovit Ny vitamin por

Gastrovit Ny vitamin por

Nincs raktáron

Erőteljes hasmenéses állapotban, nagyfokú folyadékvesztés után (ásványi anyagok pótlására. ) Nyomelem hiánya visszavezethető állapotok (gyógyszerrel együtt is fogyasztható). Ásványi anyag pótlás és roborálás esetében, kültakaró (bőr) panaszok és hajhullás esetében.

Kosárba
EAN kód:5999547260105
Márka:Gastrovit
Kiszerelés:50 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gastrovit Ny vitamin por Részletes leírás

Erőteljes hasmenéses állapotban, nagyfokú folyadékvesztés után (ásványi anyagok pótlására.) Nyomelem hiánya visszavezethető állapotok (gyógyszerrel együtt is fogyasztható). Ásványi anyag pótlás és roborálás esetében, kültakaró (bőr) panaszok és hajhullás esetében. Heveny emésztési zavarok esetében, antibiotikum kiegészítése esetében, a bélflóra természetes állapotának fenntartása. Időszakos tápanyagcsatorna regeneráció.

Főbb komponensek:
Laktóbaktériumok az emésztés elősegítésére g/0,04g: L.acidophilus, L.paracasei. Str. Thermophylus
Kristályos dextróz: g/0,532g
Tri-kálcium-citrát: g/0,40g
Magnézium sztearát: g/0,02g
1%-os Jód pr. (K-jodát): g/0,008g

Magyar termék. Tartósítószert, adalékot nen tartalmaz, ellenjavallata nincs.
OÉTI engedély száma: az 1987/2003 OÉTI szakvélemény alapján 60/É

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.