Netamin probio 10 kapszula 30 db

Netamin probio 10 kapszula 30 db

Nincs raktáron

10-féle probiotikus baktériumfaj egy kapszulában 30 db-os kiszerelés, 1 havi adag (napi 1 kapszula ajánlott) Alkalmazásának területei: A jótékony baktériumok fontos szerepet játszanak az emésztőrendszer megfelelő működésében, de számos egyéb módon is támogatják az optimális egészségi állapot fenntartását.

Kosárba
EAN kód:5999887317606
Márka:Netamin
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin probio 10 kapszula 30 db Részletes leírás

10-féle probiotikus baktériumfaj egy kapszulában
30 db-os kiszerelés, 1 havi adag (napi 1 kapszula ajánlott)

Alkalmazásának területei:
A jótékony baktériumok fontos szerepet játszanak az emésztőrendszer megfelelő működésében, de számos egyéb módon is támogatják az optimális egészségi állapot fenntartását. Az immunrendszer 70-80 százaléka a belekben található, ezért a bélflóra bakteriális egyensúlya fontos szerepet játszik immunrendszerünk kielégítő működésében.

Kiknek lehet ajánlott elsősorban kiegészítőként való alkalmazása?
Akik antibiotikumos kezelés alatt állnak vagy nemrég fejezték be azt, valamint mindenkinek, aki az immunrendszerét és az egészséges emésztését szeretné támogatni.

A Netamin Probio10 kapszulákban található baktériumfajokról:
A leggyakoribb és egyben legtöbbet tanulmányozott baktériumfajok a Lactobacillus és a Bifidobacterium nemzetségekbe tartoznak, a tudományos szakirodalom ezeket tartja a legfontosabb probiotikus organizmusoknak. A Netamin Probio10 kapszulák ebből a két nemzetségből tartalmaznak 10 különböző jótékony baktériumfajt, a széleskörű és komplex egészségvédelem érdekében:

• Lactobacillus Acidophilus
• Lactobacillus Lactis
• Bifidobacterium Breve
• Bifidobacterium Longum
• Lactobacillus Casei
• Lactobacillus Rhamnous
• Bifidobacterium Bifidum
• Lactobacillus Plantarum
• Lactobacillus Bulgaricus
• Lactobacillus Salvarius

Figyelmeztetés: a termék dióféléket, tejet, kagyló- és rákféléket, halat és szóját is feldolgozó gyárban készült!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.