Protexin restore baby por 16 db tasak

Protexin restore baby por 16 db tasak

Raktáron

Csecsemők és kisgyermekek kúraszerű bélflóra helyreállító kezelésére, antibiotikus kezelés alatt és azt követően, hasmenések esetén, puffadás megszüntetésére és a meggyengült immunrendszer erősítésére.

5 107 Ft
egységár: 340,49 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5027314504319
Kiszerelés:15 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Protexin restore baby por 16 db tasak Részletes leírás

Hatóanyagai olyan probiotikus baktériumok, melyek az egészséges szervezet bélflórájának összetevői. Különösen csecsemők és kisgyermekek sérült bélflórájának helyreállítására ajánlott.

7-féle élő baktériumtörzset tartalmaz, melyek képesek megtelepedni és szaporodni az emberi bélflórában.

Összetevők: 1 milliárd (109 db) élő probiotikus baktérium csíra.
Hatást segítő anyag: prebiotikumként 99% (990 mg) frukto-oligoszacharid.

Alkalmazás: A készítmény már csecsemőkortól fogyasztható. Napi egy tasak főétkezéskor vagy étkezés után, bő folyadékkal.
A tasak tartalma ételhez, vízhez, tejhez vagy gyümölcsléhez egyaránt hozzákeverhető. Egy kúra időtartama legalább 6 nap, és általában 16 napnál hosszabb alkalmazás nem szükséges.

A készítmény nyomokban szóját és tejet tartalmazhat, melyeket a fermentációs folyamatok során alkalmaznak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.