Vitaking Q10-60mg (60) gkaps

Raktáron

A Q10 koenzim hozzájárulhat a szív- és érrendszer normál működéséhez.

3 656 Ft
egységár: 60,93 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561257181
Márka:Vitaking
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Q10-60mg (60) gkaps Részletes leírás

Vitaking Q10 koenzim 60mg kapszula
A Q10 koenzim hozzájárulhat a szív- és érrendszer normál működéséhez, a koleszterinszint csökkentéséhez, az energiatermelő folyamatok támogatásához, az agyműködés fokozásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az állóképesség fokozásához.

Q10
A Q10 koenzim egy vitaminhoz hasonló, zsíroldékony enzim, erőteljes antioxidáns hatású. Legfontosabb feladata, hogy mint egy katalizátor, biztosítsa a tápanyagokból a test sejtjeinek energiával való ellátását, megfelelő működését. Minél magasabb a sejtekben található Q10 szintje, annál több energiát képesek előállítani. Ha csökken a Q10 szintje, energiahiány lép fel, ami a sejtek működésének megzavarodását, esetleg teljes leállását is okozhatja. Az egyik legtöbb Q10-et tartalmazó szerv a szív, ezért mind a szívbetegségek megelőzésére, mind a meglévő szív- és érrendszeri problémáknál hasznos lehet a fogyasztása.


Vitaking Q10 koenzim 60mg hatóanyagai 1 gélkapszulában:
Koenzim Q10 – 60 mg
Napi ajánlott mennyiség:
1 lágyzselatin kapszula
A felhasználnálási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.