Vitamin Station CoQ10 Forte kapszula

Nincs raktáron

A szív és az érrendszer karbantartója.

Kosárba
EAN kód:461636446332
Márka:Vitamin Station
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitamin Station CoQ10 Forte kapszula Részletes leírás

A Q10-et a fiatalság elixírjének tartják, nem alaptalanul!Fontos szerepet játszik szervezetünk energia-ellátó folyamataiban.Testünk legkisebb alkotóelemei a sejtek. A sejten belüli biokémiai folyamatokat a sejt-szervecskék végzik.

Képzeljük el úgy az egészet, mint egy nagyobb gyárat, ahol az egymás utáni termelő folyamatokat a különböző részlegek látják el - pl. a sejtmag a főnöki iroda, de van logisztikai központ, fehérje-előállító részleg, stb... Az energia-termelést a mitokondrium irányítja.

A sejten belüli számukat az energia-igény határozza meg: pl. ha rendszeresen sokat sportolunk, több mitokondriumunk lesz. Az elfogyasztott tápanyagból itt képződik az ATP -adenozin trifoszfát-, ami gyakorlatilag az energia egysége. Ez az energia szükséges létezésünkhöz, működésünkhöz, de sejtjeink életfolyamataihoz is. Így tudnak megfelelő módon szaporodni, regenerálódni, de a szívizom is ebből képes ellátni fáradtságos munkáját!

Mi a szerepe ebben a Co Q10-nek?

Ez a csodálatos mitokondrium - mely kettős membránnal "szigeteli el" magát - alaposan feladta a leckét! A tápanyagok nem tudnak átjutni ezen a falon, csak egy különleges szállító-enzimcsoport segítségével. Ezekhez az enzimekhez -melyek a sejtjeink fehérje-előállító részlegében képződnek- kapcsolódik a Q10. Így már könnyedén megy a tápanyag-szállítás. Ha nincs Q10, akadozik a rendszer, hiába a bőséges lakoma! Kb. 30 éves kor után előállító képességünk rohamosan csökkenhet, ezért érdemes kiegészíteni táplálékunkat Co Q10-zel. Akkor is hiány keletkezhet, ha valaki rendszeresen és sokat sportol, mert a kimerítő mozgással leapaszthatja a Q10 "raktárat". Ezért a Co Q10 pótlás sportolóknak is ajánlott.

Q10 a szív egészségéért!

A szív soha nem pihen. Éjjel-nappal pumpál, ezért rengeteg energiára van szüksége. Ha a szívizom nem jut elegendő Q10-hez képtelen nehéz munkáját ellátni, ekkor keletkezhetnek a különböző szívmegbetegedések. Q10 rendszeres szedésével csökkenthető az érelmeszesedés kockázata. A Q10 hozzájárul a normális vérnyomásmegtartásához, kialakításához.

Q10 a fogínysorvadás ellen!

A Q10 jelentősen javíthatja a szövetregenerációt, és felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat. Q10 szedése kijavíthatja azokat az anyagcserehibákat, amelyek a fogínysorvadásban szenvedők citrát (citromsav sója) feldolgozásában mutatkoznak.

Az általános fizikai állóképességünk javításához, és a szervezet fokozott szellemi és fizikai igénybevételéhez szükséges energiát biztosíthatjuk Q10 szedésével.

A Q10 antioxidáns tulajdonságánál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős.A Co Q10 a "szabadgyökfogó" folyamatokban is aktívan részt vesz!

Ezt a "csodaszert" mi magunk is előállítjuk, kb. 30 éves korunkig a teljes szükségletet -a kiegyensúlyozott étrendben található különböző Q faktorokból. 30 éves kor után Q10 előállító képességünk rohamosan csökkenhet, ezért érdemes kiegészíteni táplálkozásunkat.

Fogyasztása ajánlható az alábbi esetekben:

30 éves kor felett
Fokozott szellemi és fizikai megterhelés esetén
Sportolóknak
Stresszes életmódot folytatóknak
Dohányosoknak
Hiányosan táplálkozóknak
Fáradékonyság esetén
Töltődj fel extra sok energiával! Lassítsd az öregedés folyamatát! Szedj Q10-et!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Malik András2017. 03. 11.

  Perfect

Öregtekerő2015. 02. 27.

  a termék jó, de vegyék figyelembe, hogy nem olcsó termék!