Ezerjófű nehézfém tinktúra 50 ml

Ezerjófű nehézfém tinktúra 50 ml

Raktáron

Összetevők: KoMiTo rendezett víz, Etil- alkohol, Chlorella alga, Csipkebogyó termés, Koriander (Cilantro) levél Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat; Folyékony étrend-kiegészítő Alkoholtartalom: 36 V/V %; A koriander segít a méreganyagok kiválasztásában, gátolja a bélgáz kialakulását, megakadályozza a felfúvódást.

3 963 Ft
egységár: 79,25 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999563434023
Márka:Ezerjófű
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ezerjófű nehézfém tinktúra 50 ml Részletes leírás

Összetevők: KoMiTo rendezett víz, Etil- alkohol, Chlorella alga, Csipkebogyó termés, Koriander (Cilantro) levél
Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat; Folyékony étrend-kiegészítő
Alkoholtartalom: 36 V/V %; A koriander segít a méreganyagok kiválasztásában, gátolja a bélgáz kialakulását, megakadályozza a felfúvódást.
A chlorella alga segít eltávolítani a szervezetből a nehézfémeket, pektinnel olyan kombinációt alkot, mely elősegíti a cukor és a koleszterinszint szabályozását, ezáltal támogatja az emésztést. Jótékonyan befolyásolja az epehólyag, a máj és a vese működését. Segíti a természetes méregtelenítési folyamatot testünkben. Támogatja az anyagcserét és az emésztőrendszert.
A csipkebogyó magas pektintartalmú, hozzájárul a húgyhólyag és a vese egészségéhez.
Napi adag: 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.
Felhasználási javaslat: naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. Használat előtt felrázandó!
Figyelmeztetés: Az alkohollal kölcsönhatásba lépő gyógyszerekkel együtt nem szedhető! Alkalmazása káros lehet alkoholbetegeknél. A készítmény fogyasztása várandósság és szoptatás alatt, valamint gyermekeknek nem javasolt! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.