Ezerjófű parazita tinktúra 50 ml

Ezerjófű parazita tinktúra 50 ml

Raktáron

A szervezetünkben könnyedén elszaporodhatnak a paraziták. Az Ezerjófű parazita tinktúrája segíthet megszabadulni az élősködőktől. .

3 873 Ft
egységár: 77,46 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999563434030
Márka:Ezerjófű
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ezerjófű parazita tinktúra 50 ml Részletes leírás

A szervezetünkben könnyedén elszaporodhatnak a paraziták. Az Ezerjófű parazita tinktúrája segíthet megszabadulni az élősködőktől.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Bartha Zoltán2023. 02. 25.

  Nagyon jó termék!

  Negatívum inkább a második rendelésemnél ért..A kiszállítás nem történt meg de napi szinten kapok emailt,hogy nem sikerült a kiszállítás,pedig sem telefonon nem kerestek sem kaputelefon nem szólalt meg!