Isla Köhögés elleni pasztilla Cassis

Isla Köhögés elleni pasztilla Cassis

Raktáron

Az Isla-Cassis® hatóanyagai, mint egy balzsam helyezkednek el a torok és a gége nyálkahártyáján. A védőhatás miatt az irritált nyálkahártya gyorsan rendbejön. 1 pasztilla 80 mg izlandi moha vizes kivonatát tartalmazza.

3 332 Ft
egységár: 111,08 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4104480466151
Márka:Isla
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Isla Köhögés elleni pasztilla Cassis Részletes leírás

Az Isla-Cassis® hatóanyagai, mint egy balzsam helyezkednek el a torok és a gége nyálkahártyáján. A védőhatás miatt az irritált nyálkahártya gyorsan rendbejön.

1 pasztilla 80 mg izlandi moha vizes kivonatát tartalmazza. Egyéb összetevők: aszkorbin sav (C vitamin), szorbitol, gumi arábikum, maltilol, vízmentes citromsav, aceszulfám K, feketeribizli kivonat, feketeribizli aroma, hígfolyós paraffin, tisztított víz. Egy pasztilla tartalmaz: 112 mg szorbitol, 285 mg maltilol = 0,033 BU.

Mikor ajánlott a pasztilla szedése? Az Isla-Cassis® hatóanyagai, mint egy balzsam helyezkednek el a torok és a gége nyálkahártyáján. A védőhatás miatt az irritált nyálkahártya gyorsan rendbejön, különösen az olyan esetekben, mint
•köhögésinger és rekedtség;
•a hangszálak erős igénybevétele (sok beszéd, éneklés);
•száraz levegő (fűtött, klimatizált légtér);
•korlátozott orrlégzés.


Szükség szerint naponta többször 1-2 pasztillát lehet elszopogatni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.