Vitaking Vitaking Echinax - szirup 200ml

Vitaking Vitaking Echinax - szirup 200ml

Raktáron

A Vitaking Echinax szirup egy kimondottan jóízű, speciális gyógynövény és ásványi anyag összeállítás gyermekeknek. .

4 100 Ft
egységár: 20,5 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999561258973
Márka:Vitaking
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Vitaking Echinax - szirup 200ml Részletes leírás

Vitaking Echinax szirup
A Vitaking Echinax szirup egy kimondottan jóízű, speciális gyógynövény és ásványi anyag összeállítás gyermekeknek. Megtalálható benne cink, réz, valamint bodzavirág kivonat, kasvirág kivonat, szibériai ginseng és csipkebogyó kivonat. A legkisebbek is hamar megszeretik és szívesen fogyasztják.

Kasvirág kivonat
A bíbor kasvirág – más néven echinacea, élőhelye eredetileg Észak-Amerika középső része, kontinensünkön a száraz nyílt erdők, füves puszták. A kasvirág hozzájárulhat a szervezet megfelelő védekezőképességhez ésaz alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához.Segíthet a visszatérő felső-légúti fertőzések kezelésében és megelőzésében.

Bodza virág kivonat
A bodzának mint gyógynövénynekszinte bármelyik része hasznos az ember számára, de csak a virág és a termés részét lehet használni belsőleg. A népi gyógyászat régóta kedvelt növénye, rengeteg hasznos és értékes hatóanyagot tartalmaz.

Szibériai ginseng kivonat
A szibériai ginseng a kínaipanax ginseng közeli rokona.A ginsenget legtöbben a fizikai és szellemi fáradság megelőzésére használják. A ginseng hatása nem csak egy összetevőnek, hanem biológiai anyagok egész sorának köszönhető. Ezek közé tartozik például a növényi szőlőcukor, az A-vitamin, a B1 és B2 vitaminok, szelén, germánium és különféle illóolajok.

Csipkebogyó kivonat
A csipkebogyót legtöbben a jelentős C-vitamin tartalma miatt ismerik, de tartalmaz flavonoidokat, illetve B1, B2, B3 és K-vitamint is. Hozzájárulhat az immunrendszer és a légutak normál működéséhez, valamint a szellemi frissességhez és szervezet ellenálló-képességének növeléséhez.

Réz
A réz egy fontos ásványi anyag, mivel részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában, és a normál vas-szállításban, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Cink
A cink hozzájárul a normál szellemi működés és a normál látás fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.