Mag-Maxx babóca gyümölcskristály 90 g

Mag-Maxx babóca gyümölcskristály 90 g

Raktáron

Szuperkoncentrátum gyermekeknek, 6 hónapos kortól. Összeválogattuk azokat a gyümölcsöket és zöldségeket, amelyeket a hozzátáplálás elkezdésénél nyugodtan fogyaszthatnak a gyermekeink. Összeválogattuk azokat a gyümölcsöket és zöldségeket, amelyeket a hozzátáplálás elkezdésénél nyugodtan fogyaszthatnak a gyermekeink.

7 700 Ft
egységár: 85,55 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999860178583
Márka:Mag-Maxx
Kiszerelés:90 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mag-Maxx babóca gyümölcskristály 90 g Részletes leírás

Szuperkoncentrátum gyermekeknek, 6 hónapos kortól. Összeválogattuk azokat a gyümölcsöket és zöldségeket, amelyeket a hozzátáplálás elkezdésénél nyugodtan fogyaszthatnak a gyermekeink.

Összeválogattuk azokat a gyümölcsöket és zöldségeket, amelyeket a hozzátáplálás elkezdésénél nyugodtan fogyaszthatnak a gyermekeink.

A termékünk titka, a rendkívül magas minőségű, vegyszermentes alapanyagokban és a kíméletes, többlépcsős, feldolgozásban rejlik. A válogatott hozzávalók szinergikusan segítik egymás fokozottabb felszívódását, az íze miatt gyermekeink elfogadják és nagyon szeretik.

A receptúrát gyermekorvosok és védőnők tapasztalatai alapján állítottuk össze. Kismamáknak is ajánljuk a jótékony hatásai miatt.


A szuperkoncentrátumunk készítéséhez csak vegyszermentes gazdálkodásból származó, érett, tiszta zöldségeket használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

A biológiai úton történő lebontásnak köszönhetően pedig a tápanyagok könnyebben felszívódnak, így azokkal egész évben könnyebben megőrizhető a család minden tagjának egészsége.

Ajánlott adagolás: Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 gr), gyermekeknek naponta 0,5-1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

A termék átmeneteileg a tünetek felerősödését okozhatja. Javasoljuk tartsa be az adagolási mennyiséget.

Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

Cékla

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul. A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Sárgarépa

Gyerekkorban az egészséges fogak és csontozat kialakulásában segít. A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

Sütőtök

A sütőtök rendkívül gazdag A-, B1-, B2-, C-vitaminban, valamint olyan ásványi anyagokban, mint a kálium, a kalcium, magnézium, a foszfor és a vas. Magas béta-karotin tartalma adja a különleges narancssárga színét, ami az A-vitamin provitaminja. A karotin emellett csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását, és a koleszterinszint szabályozásában is szerepe van. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően a sütőtök kiváló antioxidáns forrás. A sütőtök rákmegelőző hatással bír, hiszen serkenti a bélmozgást és erősíti az immunrendszert. Ez a szupernövény rendkívül tápláló és egészséges. Mivel rostban gazdag, hígítja a székletet, így sikeresen megkönnyíti és felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal kitisztítja a bélrendszert, és sikeresen kihajtja a bélsarat a szervezetből.

Alma

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.