Mag-Maxx málna gyümölcskristály 90 g

Mag-Maxx málna gyümölcskristály 90 g

Nincs raktáron

Szuperkoncentrátum a menstruációs görcsök csökkentésére. Különleges szuperkoncentrátum azok számára, akik az egészséges és ízletes málna erejének segítségével szeretnék természetes módon enyhíteni az erős menstruációs görcseiket.

Kosárba
EAN kód:5999860178200
Márka:Mag-Maxx
Kiszerelés:90 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mag-Maxx málna gyümölcskristály 90 g Részletes leírás

Szuperkoncentrátum a menstruációs görcsök csökkentésére. Különleges szuperkoncentrátum azok számára, akik az egészséges és ízletes málna erejének segítségével szeretnék természetes módon enyhíteni az erős menstruációs görcseiket.

Már előre aggódsz, hogy fogod kibírni a hónap legnehezebb napjait? Nem találtál még természetes módót arra hogyan enyhíthetnéd a görcsöket? Ez a gyümölcskristályunk egy különleges szuperkoncentrátum azok számára, akik az egészséges és ízletes málna erejének segítségével szeretnék természetes módon enyhíteni az erős menstruációs görcseiket.

A szuperkoncentrátumunk készítéséhez csak vegyszermentes gazdálkodásból származó, érett, tiszta zöldségeket használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

A biológiai úton történő lebontásnak köszönhetően pedig a tápanyagok könnyebben felszívódnak, így azokkal egész évben könnyebben megőrizhető a család minden tagjának egészsége.

Összetevők: málna, maltodextrin (természetes csomósodásgátló kukoricából).

Tápanyagtáblázat (100 g termékben):

Energia kj 1419 kJ / 339 kcal
Fehérje 3,8g
Szénhidrát 70g
Ebből cukor 42g
Zsír 0,2g
Ebből telített zsírsav 0g
Só 0,02 g

Kizárólag a nátrium jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. Kizárólag gyümölcsökben és zöldségekben természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.

Ajánlott adagolás: Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 g), gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

A termék átmeneteileg a tünetek felerősödését okozhatja. Javasoljuk tartsa be az adagolási mennyiséget.


A málna sok piros gyümölcshöz hasonlóan igen magas C-vitamin és antioxidáns tartalommal bír. Így erősíti az immunrendszert és megelőzi a rákos megbetegedéseket. A fertőzésekkel szemben való védekezésben is jelentős szerepe van, így a vírusos és a bakteriális fertőzések leküzdésében is nagy segítséget nyújt. Kitűnő vértisztító, vérszegénység ellen is hatásos és csillapítja a lázat (málnalevél). A-vitamin tartalma révén segít a látásjavításban. Különböző vérzések csillapítására is alkalmazható. Ezeken kívül jelentős mennyiségű B1- és B2-vitamint is tartalmaz, sőt gazdag flavonoidokban, gyümölcssavakban, cserző anyagokban és rostokban. Emésztést segítő pektin is található benne. Ásványi anyagok közül kalciumot, káliumot, magnéziumot és vasat is tartalmaz. Antibiotikum kúra után javasolt fogyasztása, hiszen helyreállítja a megterhelt emésztő rendszert és bélflórát.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.