Whitehorse kapszula férfiak számára 4 db

Whitehorse kapszula férfiak számára 4 db

Nincs raktáron

Whitehorse potencianövelo? egy Magyarországon gyártott, a kötelezo? klinikai bevizsgáláson átesett termék, mely még tartós alkalmazás esetén sem jelent kockázatot az egészségére. Szintetikus anyag nélküli, BIZTONSÁGOS .

Kosárba
EAN kód:5999887987106
Márka:White horse
Kiszerelés:4 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Whitehorse kapszula férfiak számára 4 db Részletes leírás

Whitehorse potencianövelo? egy Magyarországon gyártott, a kötelezo? klinikai bevizsgáláson átesett termék, mely még tartós alkalmazás esetén sem jelent kockázatot az egészségére. Szintetikus anyag nélküli, BIZTONSÁGOS . Semmilyen szintetikus vegyületet nem tartalmaz (klinikailag bevizsgált), így használata maximálisan biztonságos. A termék Magyarországon bejegyzett, OÉTI-engedéllyel rendelkezik.Magyar termék, MEGBÍZHATÓ. Megbízható forrásból származó potencianövelo?: 100%-ban Magyar-országon gyártott, magyarországi forgalmazóval rendelkezo? termék. Egyedi formula, HATÉKONY. Magyarországon nincs forgalomban olyan másik potencianövelo?, melynek aktív hatóanyagai ilyen mennyiségben és összetételben találhatók meg a termékben . Egy potencianövelo? két alkalomra (négy kapszula)elegendo?, így hatékonysága mellett az ára is nagyon kedvezo? más, hasonló termékekhez képes .

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.