Dr.herz multivitamin gyerekeknek+lactobacillus tabletta 60 db

Nincs raktáron

Dr. Herz Gyerek multivitamin + lactobacillus rágótabletta.

Kosárba
EAN kód:5999564541065
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.herz multivitamin gyerekeknek+lactobacillus tabletta 60 db Részletes leírás

Kellemes gyümölcsös ízű rágótabletta hozzáadott lactobacillust tartalmazó étrend-kiegészítő.

A lactobacillus az egy probiotikum, ami helyreállíthatja a bélflóra egyensúlyát.

A szervezet kiegyensúlyozott működéséhez nélkülözhetetlenek a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. Az A, B12, C, D-vitamin, cink, szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A fejlődő szervezetnek szüksége van a vitaminokra. Hiányában különböző tünetek alakulhatnak ki: fáradékonyság, levertség, rossz közérzet, kimerültség, étvágytalanság, csökkent fizikai és szellemi teljesítmény, az ellenállóképesség csökkenése miatti gyakoribb megbetegedések.

Dr. Herz Gyerek multivitamin + lactobacillus rágótabletta 60 db
Kellemes gyümölcsös ízű rágótabletta hozzáadott lactobacillust tartalmazó étrend-kiegészítő.

A lactobacillus egy jól ismert probiotikum, ami helyreállíthatja a bélflóra egyensúlyát, ezáltal növekszik a vitaminos felszívódásának hatékonysága.

A szervezet kiegyensúlyozott működéséhez nélkülözhetetlenek a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. Az A, B12, C, D-vitamin, cink, szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A fejlődő szervezetnek szüksége van a vitaminokra, és korunk étkezési szokásai, illetve a sok feldolgozott alapanyag mellett étkezéssel majdnem lehetetlen a szükséges mennyiséget bevinni.

A különböző vitaminok hiányában különböző tünetek alakulhatnak ki: fáradékonyság, levertség, rossz közérzet, kimerültség, étvágytalanság, csökkent fizikai és szellemi teljesítmény, az ellenállóképesség csökkenése miatti gyakoribb megbetegedések.

Hatóanyag 1 tabletta / nap:

A-vitamin 384 μg
B1-vitamin 1,2 mg
B2-vitamin 1,2 mg
B3-vitamin 5 mg
B12-vitamin 6 μg
C-vitamin 60 mg
D3-vitamin 10 μg
E-vitamin 10 mg
Folsav 150 μg
Cink 7 mg
Jód 90 μg
Króm 45 μg
Szelén 30 μg
Lactobacilus Rhamnosus 10 9 aktív sejt
Javasolt fogyasztása: napi 1 rágótablettát elszopogatni.

Összetevők: Fruktóz, édesítőszerek (szorbit, xilit), kalcium karbonát, aszkorbinsav, céklapor, DL-alfa-tokoferol-acetát, csomósodást gátlók (magnézium sztearát, szilícium dioxid), magnézium oxid, mono és diglicerid, lactobacillus rhamnosus, cink oxid, módosított ételkeményítő, nikotinamid, kukorica keményítő, hidroxi propil metil cellulóz, Aroma (áfonya, cseresznye, málna), tiamin mononitrát, béta karotin, riboflavin, cukor, cianokobalamin, zselatin, glükóz szirup, nátrium aszkorbát, retinol acetát, króm-klorid-hexahidrát, folsav, kálium jodát, közepes láncú triglicerid, nátrium szelenit, kolekalciferol.

Kiszerelés: 60 db rágótabletta

TÁROLÁS:Száraz, hűvös helyen tárolandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.