Walmark Marslakócskák Gummi Echinaceaval gumitabletta

Raktáron

​Echinaceával a szervezet védekezőképességéért! Napi támogatás az immunrendszernekBíbor kasvirág (Echinacea purpurea), egy tradícionális gyógynövény kivonatát tartalmazza, melynek használata különösen hideg időszakokban javasolt.

4 686 Ft
egységár: 78,09 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8596024006477
Márka:Walmark
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Walmark Marslakócskák Gummi Echinaceaval gumitabletta Részletes leírás

Echinaceával a szervezet védekezőképességéért!

Napi támogatás az immunrendszernek

Bíbor kasvirág (Echinacea purpurea), egy tradícionális gyógynövény kivonatát tartalmazza, melynek használata különösen hideg időszakokban javasolt.

A C-vitamin és a cink támogatják a szervezet immunrendszerének normál működését, a hozzáadott esszenciális vitaminok pedig a javasolt napi adagban alkalmazva elősegítik a megfelelő fejlődést.

A vonzó, finom gyümölcsös ízű gumitabletták nem tartalmaznak színezéket, cukrot, glutént és laktózt.

Az Echinaceás gumitabletták nagyszerű támogatást nyújtanak a hideg időszakban.

A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) az immunrendszer támogatására alkalmazott hagyományos gyógynövény, mely Észak-Amerikából származik. A tudomány számára Dr. Meyer fedezte fel a 19. század végén. Az Echinacea elősegíti a sebgyógyulást, de sokkal fontosabb az immunrendszert támogató hatása.

A számos vitamin pozitív hatással bír a gyermekek általános vitalitására. A gyerekek nem tudnak ellenállni a gyümölcsös íznek.

Adagolás: Naponta 2 gumitabletta 3 éves kortól. Idősebbek, felnőttek is szedhetik.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

R. Endre2024. 03. 20.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2017. 12. 20.

  Gumicokor-szerűsége miatt a gyerekek hajlandók megenni :) Hatásáról sajnos még nem tudok érdemben nyilatkozni, remélem kevésbé fognak megbetegedni :)

Anonim Felhasználó2015. 10. 09.

  Nem kaptam meg, készlethiány miatt....