Dr. Czeizel Multi. Édesany. Plus3 30 + 30 + 30X

Dr. Czeizel Multi. Édesany. Plus3 30 + 30 + 30X

Nincs raktáron

Dr. Czeizel Multivitamin Plus 3 Édesanyáknak A baba születését követően a Dr. Czeizel Multivitamin Édesanyáknak PLUS 90 db-os kiszerelésben, az anyatejes táplálás teljes időszakára ajánlott készítmény, mely egyedülálló összetétellel támogatja a szoptatás időszakát.

Kosárba
EAN kód:5999884594000
Márka:Dr. Czeizel
Kiszerelés:120 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Czeizel Multi. Édesany. Plus3 30 + 30 + 30X Részletes leírás

Dr.Czeizel Multivitamin Plus 3 Édesanyáknak

A baba születését követően a Dr. Czeizel Multivitamin Édesanyáknak PLUS 90 db-os kiszerelésben, az anyatejes táplálás teljes időszakára ajánlott készítmény, mely egyedülálló összetétellel támogatja a szoptatás időszakát.

A baba születését követően a Dr. Czeizel Multivitamin Édesanyáknak PLUS 90 db-os kiszerelésben, az anyatejes táplálás teljes időszakára ajánlott készítmény, mely egyedülálló összetétellel támogatja a szoptatás időszakát.*

Az Édesanyánál támogatja a szervezetet szülés után (fáradtság csökkentése, pszichés funkciók, immunrendszer és vérképzés támogatása)** vassal, jóddal, folsavval, B6-, C-, D-vitaminnal, valamint támogatja a tejelválasztást ánizs és édeskömény kivonattal. ***
A Babánál hozzájárul az agy és szem fejlődéséhez.****

A termék 30db reggeli és 30 db esti filmbevonatos tablettát, valamint 30 db Omega3 kapszulát tartalmaz.

*A szoptatási időszak alatt ajánlott étrend-kiegészítők piacán, Magyarországon. A szoptatás a legegészségesebb táplálási mód. A csecsemő legideálisabb tápláléka az anyatej.
** B6-, C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A jód hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, és a normál szellemi működés fenntartásához. A Folsav és a D vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban. A D vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A vas és a Folsav hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, és a normál vérképződéshez.
***Consolidated list of Article 13 health claims. List of references received by EFSA. Pimpinella anisum: ID 2684; Foeniculum vulgare: ID 2053, ID 3940
****A magzatok és az anyatejjel táplált csecsemők agyának és szemének normál fejlődése függ az anya által elfogyasztott DHA mennyiségétől. A jótékony hatás eléréséhez a felnőttek számára ajánlott napi 250 mg Omega-3 zsírsav(DHA és EPA) elfogyasztásán felül, további 200 mg DHA bevitelére van szükség.



Adagolás: A szülést követően az anyatejes táplálás teljes időszakára. Reggel: naponta 1 db reggeli filmtabletta -mályva színű és naponta 1 db Omega3 kapszula. Este: naponta 1 db esti filmtabletta – bézs színű. Ne lépje túl az ajánlott mennyiséget!

Figyelmeztetés: Terhesség alatt nem szedhető! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kiszerelés: 30 db reggeli filmtabletta + 30 db Omega3 kapszula + 30 db esti filmtabletta

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 10. 03.

  Biztosítja a szülés után a megfelelő vitaminellátást.