Everhale multivitamin+vas kapszula 60 db

Raktáron

Multivitamin + Vas kapszula             Vas-glükonát: a vas-glükonát a vas legjobban felszívódó és tolerálható szerves formája. A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez és a normál szellemi működés fenntartásához.

5 525 Ft
egységár: 92,08 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999861513116
Márka:Everhale
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Everhale multivitamin+vas kapszula 60 db Részletes leírás

Multivitamin + Vas kapszula

            Vas-glükonát: a vas-glükonát a vas legjobban felszívódó és tolerálható szerves formája.
A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez és a normál szellemi működés fenntartásához. Vérszegénység vagy terhesség okozta vérszint kezelésére vagy megelőzésére használják. A vas fontos ásványi anyag, amelyre a szervezetnek szüksége van a vörösvértestek előállításához és az egészség megőrzéséhez.
            Bioflavonoidok:  a bioflavonoidok azok a természetes pigmentek, amelyek a gyümölcsök és zöldségek színét adják. A bioflavonoidokkal kombinált C-vitamin jelentős érfalvédő hatással rendelkezik és erős antioxidáns hatással is bír, így a bőrfiatalság megőrzésében és a tumoros megbetegedések megelőzésében használható eredményesen.
Ezen kívül segíti a vitaminok és tápanyagok beépülését, így a fehérjék is jobban hasznosulhatnak.
            Niacinamid:  a niacinamid (B-3-vitamin) a niacin egyik formája, vízben oldódó B-vitamin. Felszívódása akkor a leghatékonyabb, ha a többi B-vitaminnal, illetve C-vitaminnal juttatjuk be a szervezetbe. A B3-vitamin szintet jelentősen csökkentik a szervezetben az antibiotikumok, az alkohol, a cukor, valamint az altatók és az ösztrogén. A niacinamid gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, ezért alkalmas lehet bőrproblémák (akne, ekcéma) kezelésére, de az öregedési problémákkal küzdők számára is megoldást nyújthat, mert a erősíti a lipid gátat, ezáltal kiegyenlíti a bőrtónust és a ráncokat.
Elengedhetetlen az ideg-, a keringési- és az emésztőrendszer működéséhez. Kiemelt szerepe van a méregtelenítésben, a koleszterin és a nemi hormonok képződésében. Ugyanakkor csökkentheti a magas vérnyomást, mérsékelheti a migrénes fejfájás intenzitását és értágító hatással is rendelkezik.
           Tokoferol-acetát: a tokoferol-acetát, vagyis az E-vitamin antioxidáns hatású. Védi a sejteket és a DNS-t, elősegítve ezzel a sejtek egészségét. Azáltal, hogy az E-vitamin zsírban oldódik, meg tudja állítani a szabad gyökök képződését, amikor a szervezet lebontja a zsírt.
           Pantoténsav: a pantoténsav, vagy más néven B5-vitamin, az emberi élet egyik legfontosabb vitaminja. Az emberi test minden sejtje számára szükséges anyag. Gyakran „stresszellenes” vitaminként is emlegetik. Jelenléte elengedhetetlen a vérsejtek előállításához, és segít az elfogyasztott ételek energiává alakításában, a szénhidrátok, a fehérjék és a lipidek hasznosításában. Az egészséges bőr megőrzéséhez is fontos.
A pantoténsav javítja a sebek gyógyulását, hidratáló és bőrvédő hatást fejt ki. Hiánya csökkent kortizoltermeléshez, fokozott ízületi fájdalmakhoz, izomfájdalomhoz, fáradtsághoz, fejfájáshoz, depresszióhoz, álmatlansághoz és széles körben elterjedt ""gyulladást elősegítő"" hatásokhoz vezet az immunrendszerben.
             Piridoxin-hidroklorid: A piridoxin-hidroklorid, vagy más néven B6-vitamin, vízben oldódó vitamin, amelyre a szervezetnek több szempontból is szüksége van. A szervezet nem képes előállítani a B6-vitamint, ezért azt élelmiszerekből vagy kiegészítőkből kell beszereznie.
A B6-vitamin javíthatja a hangulatot és csökkentheti a depresszió tüneteit. Ez részben azért van, mert ez a vitamin szükséges az érzelmeket szabályozó ingerületátvivő anyagok létrehozásához, beleértve a szerotonint és a dopamint. A kutatások szerint elősegítheti az agy egészségét és csökkentheti az Alzheimer -kór kockázatát is. A B6-vitamin hiánya vérszegénységhez vezethet, nagy dózisú alkalmazása viszont hatásos lehet a menstruációt megelőző fejfájástól, hangulatingadozástól, felfúvódástól és egyéb problémáktól, összefoglaló néven premenstruációs tünetektől szenvedőknek.
             Riboflavin: az emberi test nem képes raktározni a riboflavint, vagyis a B2-vitamint. Hiánya gyakran produkál tüneteket, mint például szembetegségek, néhány esetben szürke hályog, véreres, viszkető, égő szem, valamint fényérzékenység. Ezen kívül a hiánya más hiányállapotok kialakulásához is vezethet, mivel a riboflavin részt vesz a tápanyagok feldolgozásában, például segíti a vas felszívódását. Különösen fontos gondoskodni arról, hogy elegendő riboflavin kerüljön az étrendbe terhesség esetén, mert hiánya veszélyeztetheti a baba növekedését és növelheti a preeklampszia esélyeit, ami veszélyesen magas vérnyomást jelent a terhesség alatt.
A liszt érzékenyek és a Crohn-betegek szervezete gyakran hiányt szenved riboflavinból, mert a tápanyag felszívódás nem működik megfelelően.
             Tiamin mononitrát: a tiamin vagy B1-vitamin a szénhidrátok, zsírok és alkoholok lebontásához és átalakításához, valamint a szívizom és idegsejtek megfelelő működéséhez szükséges vitamin. A tiamin táplálékforrásai közé tartoznak a teljes kiőrlésű gabonák, de a gabona feldolgozás eltávolítja a tiamintartalom nagy részét. A szervezetnek tiaminra van szüksége az adenozin-trifoszfát (ATP) előállításához. Ez egy olyan molekula, amely energiát szállít a sejteken belül.
             Béta-karotin:  a szervezetben a béta-karotin átalakul A-vitaminná (retinol). Az A -vitaminra pedig szükségünk van a jó látás és a szem egészségéért, az erős immunrendszerért, valamint az egészséges bőrért és nyálkahártyáért. Ezenkívül a béta-karotin erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Rengeteg kutatás bizonyítja, hogy az antioxidánsokban gazdag étrend javíthatja az egészséget. Az oxidatív stressz csökkentésével a szervezetben az antioxidánsok segíthetnek megelőzni olyan betegségeket, mint a rák, a szívbetegség és az Alzheimer-kór.
              Folsav:  a folsav B9-vitamin, M-vitamin. A folsav vízben oldódó vitamin, amit gyakran magzatvédő vitaminnak is neveznek. Nagyon fontos szerepe van a szervezetben, különösen a várandós anyáknál, mert a terhesség korai szakaszában a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak folsav jelenlétében hibátlan. Ezért várandósoknak mindenképpen ajánlott a folsav pótlása.
                D-biotin: B7-vitamin és H-vitamin néven is ismert. A biotin a B komplex vitaminok egyike, amely a többi B-vitaminhoz hasonlóan segíti a szervezetet az enzimek felhasználásában és a tápanyagok szállításában. A biotin segít fenntartani a szervezet számos fő rendszerét. Tanulmányok azt mutatják, hogy a biotin segíthet a cukorbetegség tüneteinek kezelésében. Segít szabályozni a vércukorszintet egyes cukorbetegeknél. A biotin hatékony lehet bizonyos betegségek kezelésében, mint például az alacsony vércukorszint, és a magas vérzsír szint. A biotinhiányra jellemző tünetek lehetnek a különféle érzészavarok: lehangoltság, izomfájdalmak, folyamatos fáradtság, étvágytalanság. Ha a hiányállapot tartósan fennáll, vérszegénység, koleszterinszint-emelkedés is felléphet.
                   Kálium-jodid: Fontos, hogy elegendő jód legyen az étrendben. Szabályozza a hormonokat, a magzat fejlődését és fontos szerepet játszik a pajzsmirigy egészségében, emiatt alkalmazzák a pajzsmirigy túlműködésének kezelésére is. A terhesség alatt több jódra van szüksége a női szervezetnek. A terhesség alatti jód bevitele összefüggésben áll a magzat agyfejlődésével. A jód jelenléte az első 6 hónapban kulcsfontosságú az agy fejlődésének szempontjából.
                   Nátrium-szelenit: a nátrium-szelenit, a szelén egyik formája, amely főként a növény alapú élelmiszerekben, a húsokban és a tenger gyümölcseiben található meg. A legfontosabb szerepe az antioxidáns hatásából ered, ennek köszönhetően képes az oxidatív stressz mérséklésére. Hiányában nagyobb a valószínűsége a szív koszorúér megbetegedéseknek, a daganatos megbetegedéseknek és az alacsony pajzsmirigy hormontermelésnek.
                   Ergokalciferol:  az ergokalciferol, más néven D2-vitamin, növényi eredetű elővitaminból, az ergoszterinből keletkezik. A D-vitaminnak számos fontos funkciója van. Talán a legfontosabb a kalcium és a foszfor felszívódásának szabályozása, valamint az immunrendszer normál működésének elősegítése. A megfelelő mennyiségű D-vitamin megszerzése fontos a csontok és fogak normális növekedéséhez és fejlődéséhez. A D-vitamin szerepet játszhat a szklerózis multiplex kockázatának csökkentésében, csökkenti a szívbetegség kialakulásának esélyét, csökkenti az influenza kialakulásának valószínűségét.
                  Cianokobalamin:  a cianokobalamin más néven B12-vitamin, alapvető vitamin, amelyre a szervezetnek szüksége van, de nem tudja előállítani. Létfontosságú szerepet játszik abban, hogy segítse a szervezetet a vörösvértestek előállításában.
A B12-vitamin hiánya a terhesség kezdeti szakaszában növelheti a születési rendellenességek, például az idegcső hibái kockázatát. Ezenkívül az anyai B12-vitaminhiány hozzájárulhat a koraszüléshez vagy a vetéléshez.
                  L-aszkorbinsav, azaz C-vitamin: aszkorbinsavak közül az L-aszkorbinsav található meg a természetben. Az emberi szervezetet is csak ez a formája képes táplálni, amit a köznyelvben C-vitaminként ismerünk. A C -vitamin vízben oldódik, és a szervezet nem tárolja. Ezért a megfelelő C -vitamin szint fenntartása érdekében az embereknek minden nap pótolniuk kell ezt a vitamint. Az élet napi nehézségei, a fizikai munka, illetve a sport megterheli a szervezetet, aminek a válaszreakciója a stressz. A stressz hatására a szabad gyökök és az antioxidánsok egyensúlya felborul a szervezetben, amely ha hosszú időn át fennáll, betegségekhez és az öregedési folyamat felgyorsuláshoz vezethet. Éppen ezért a C-vitamin kiegészítés nagyon fontos ahhoz, hogy az immunrendszer megfelelően működjön.
A C-vitamin jobban hasznosul, ha szedését bioflavonoidokkal támogatjuk meg. A jó hír az, hogy a természetes forrásokból származó C-vitamin készítményekben általában a bioflavonoidok is megtalálhatók. Másrészt a C-vitaminnal más vitaminok, nyomelemek hatásossága fokozható. MSM-mel szedve erősíti a gyulladáscsökkentő hatást, szőlőmag kivonattal kombinálva a rákos sejtek gyógyulását segíti elő, míg béta-katotinnal és E-vitaminnal társítva az antioxidáns hatás erősíthető.


Összetevők: Multivitamin premix (L-aszkorbinsav, citrus bioflavonoidok, niacinamid, tokoferol-acetát, pantoténsav, cink-szulfát, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-mononitrát, béta-karotin, folsav, D-biotin, kálium-jodid, nátrium-szelenit, ergokalciferol, cianokobalamin, maltodextrin), vas-glükonát, csomósodásgátló: magnézium-sztearát (növényi), növényi kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz

Alkalmazási javaslat felnőtteknek: napi 2 kapszula, étkezés után, bő folyadékkal.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.