Klimin Multi kapszula

Nincs raktáron

Étrend-kiegészítő 12 vitaminnal, 10 ásványi anyaggal, Q10-el, Luteinnel, Ginkgo biloba kivonattal és Bioflavonoidokkal. Intelligens tápanyagok a Nők egészségéért 40 év felett! Bizonyos életkor felett – nevezzük ezt változókornak – fokozottabban kell törődnünk Önmagunkkal, mert nagy kincs az egészség és fontos a jó erőnlét.

Kosárba
EAN kód:5999885407026
Márka:Klimin
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Klimin Multi kapszula Részletes leírás

Étrend-kiegészítő 12 vitaminnal, 10 ásványi anyaggal, Q10-el, Luteinnel, Ginkgo biloba kivonattal és Bioflavonoidokkal.

Intelligens tápanyagok a Nők egészségéért 40 év felett!


Bizonyos életkor felett – nevezzük ezt változókornak – fokozottabban kell törődnünk Önmagunkkal, mert nagy kincs az egészség és fontos a jó erőnlét.

A Klimin MULTIŸ -t kimondottan a változókori nők igényeihez igazodva fejlesztettük ki, az alapvitaminokon felül összetevői hozzájárulnak a memória megőrzéséhez, a normál látáshoz, az egészséges szív, csontozat és fogazat, valamint a haj, bőr, köröm állapotának fenntartásához.

Miért a változókori nőknek ajánlott?
A változókor idején a hormonháztartás végérvényesen megváltozik, egyes hormonok fokozottan termelődnek, míg mások épp ellenkezőleg. Ennek következményeként létrejön az idegrendszeri labilitás, ami többek között felelős a hangulatingadozásért, feszültségért, kimerültségért. Romlik a memória és a keringés állapota, gyengül a látás. Megkezdődik a csontok leépülése. A bőr megereszkedik, a haj megritkul és fénytelenné válik, a köröm töredezik.

Jótékony hatásai:

- Szervezet vitalizálása
- Normál látás megőrzése
- Memória és szellemi teljesítőképesség fenntartása
- Idegrendszer és pszichológiai funkciók normál működése
- Szív megfelelő működése
- Vérképzés befolyásolása
- Csontok és fogak állapotának megőrzése
- Kollagénképződés a bőrben
- Nyálkahártyák, bőr, haj, köröm állapotának fenntartása

Mi az a menopauza?

Menopauza a legutolsó menstruációs vérzést jelenti. Időpontjának meghatározása csupán utólagosan történhet, ha legalább egy év telt el az utolsóként észlelt havi vérzés óta. A menopauza megközelítőleg az 51. életév környékére tehető, de természetesen ez egésztől függ, így akár korábban, de később is jelentkezhet, azonban dohányosoknál általában hamarabb következik be, molett hölgyeknél viszont később. A változókorban a szervezet ösztrogén-termelése minimális szintre zuhan vissza. Az ösztrogénhiány következtében a köztiagyban található hőszabályzó központ a hozzá befutó adatokból téves következtetéseket von le. Ennek következményeként a hőszabályzó központból érkező „utasítás” alapján az erek kitágulnak azért, hogy a feleslegesnek ítélt hőmennyiséget a felfokozott vérkeringés segítségével elvezessék. Ezzel egy időben felfokozódik a verítékezés, mely a pórusokon keresztül a bőr hűtését segíti elő. A szervezet ezen fáradozásainak eredménye a hőhullám és a verítékezés, melyek a testhőmérséklet „normális” szintre való beállítását szolgálják. A tüneteket gyakran követi borzongás, fázás is egyaránt.
A változó kor tünetei

A havi vérzés elmaradását megelőző időszakban az addig szabályos ciklus rendszertelenné válása lehetnek az első tünetei annak, hogy bizony változó korba léptünk. A még ha kis mennyiségben is, de termelődik férfi nemi hormon, viszont ebben az időszakban a női hormonok kiesése miatt relatíve nagyobb szerephez jutnak. A változó kor hízással, magas vérnyomással és cukorbetegséggel is járhat akár. Gyakori tünet együttes a hőhullámok jelentkezése, a kipirulás, izzadás, a szapora szívdobogás és a gyakori fejfájás is egyaránt. Az a nő, ki a változó korba lépett ingerlékennyé, labilissá válhat, koncentrációképessége és szexuális érdeklődése csökkenhet, alvászavarok is jelentkezhetnek akár. Menopauza után a csontállomány évi tizenkét százalékkal csökken, amiből később érthetően adódnak a háttájéki panaszok, a spontán csigolya-összeroppanások, de még az idős korban megszokott testmagasság-csökkenés is, amely legalábbis részben, a csontritkulásra vezethető vissza.
A változó kori tünetek enyhítése

Ha a hormonpótló kezelést fontolgatja, beszélje meg annak részleteit orvosával mind a változó kori panaszok enyhítését célzó rövid távú alkalmazás, mind a szívbetegségek és a csontritkulás megelőzését szolgáló hosszú távú kezelés szempontjából is egyaránt. Azonban léteznek egyéb megoldások is arra az esetre, ha nem kíván részesülni hormonpótló kezelésben. Panaszai ösztrogént nem tartalmazó szerekkel, így például E-vitaminnal is enyhíthetőek. A hüvelynedvesítő és síkosító szerek alkalmasak lehetnek a húgy-ivarszervi tünetek, így például a hüvelyszárazság csökkentésére is egyaránt. Testsúlya megtartása érdekében, megfelelő kalcium és D-vitamin bevitel szükséges, mindemellett persze egy kis testmozgás is segítene, s ezeknek együttese a csontritkulás megelőzését szolgálja. A testmozgás - a kávéfogyasztás csökkentésével és a triptofántartalmú ételek növelésével együtt - segíthet az alvászavarok megszüntetésében is egyaránt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

bkatlin2016. 06. 02.

  Kb fél éve szedem folyamatosan. Változó korban vagyok, de nincsenek erre utaló jelek. A vitaminok miatt választottam.

  Lehetne olcsóbb!