Vitaking Daily One Multivitamin (150)

Vitaking Daily One Multivitamin (150)

Nincs raktáron

A multivitamin hozzájárulhat a szív, az ideg- és immunrendszer megfelelő működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. .

Kosárba
EAN kód:5999561256832
Márka:Vitaking
Kiszerelés:150 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Daily One Multivitamin (150) Részletes leírás

Daily One multivitamin
A Daily One egy egyedülálló multivitamin kombináció, ami a 13 vitamin mellett tartalmaz 9 ásványi anyagot és számos növényi kivonatot is. A B2-vitamin, a C-vitamin és az E-vitamin, valamint a cink, a mangán, a réz, és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Napi egy multivitamin az egészségért!
A Daily One egy egyedülálló multivitamin kombináció, ami a 13 vitamin mellett tartalmaz 9 ásványi anyagot és számos növényi kivonatot is. A B2-vitamin, a C-vitamin és az E-vitamin, valamint a cink, a mangán, a réz, és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Mi egy vitamin?
A vitaminok olyan szerves vegyületek (amelyek legalább egy szénatomot tartalmaznak), amelyek támogatják a szervezet biokémiai folyamatait. Ma több mint 20 szerves molekulát hívunk vitaminnak. Mindegyik egyedi kémiai felépítéssel és a szervezetünkben betöltött egyedi szereppel bír.

Testünk a legtöbb vitamint nem tudja előállítani, vagy legalábbis nem a megfelelő mennyiségben. Így aztán nekünk kell gondoskodnunk róla, hogy bejuttassuk táplálékunkkal, illetve pótlással.

Vitaminok a Daily One termékben
A-vitamin; B-vitamin (B1, B2, B3, B6, B12, Pantoténsav, Biotin, Folsav); C-vitamin; D3-vitamin; E-vitamin; K2-vitamin

Ásványi anyagok a termékben
Cink; Jód; Kalcium; Króm; Magnézium; Mangán; Réz; Szelén;Vas

Egyéb növényi tápanyagok
Lutein: A lutein a szemben, a retinán található sárgafoltban nagy koncentrációban van jelen.  Az emberi szervezet nem tudja előállítani a luteint , ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk. Fő forrásai a zöld növények.

Likopin (lycopene): A likopen a paradicsom természetes pigmentje, egy vörös színű karotinoid. Mivel vízben rosszul oldódik, ezért leginkább zsíros, olajos oldatban, paradicsomszószként fogyasztva szívódik fel. Férfiaknak kifejezetten javasolt a fogyasztása.

Gyógynövény kivonatok a tablettában:
Mezei kakukkfű; Borsmenta; Citromfű; Rozmaring

Milyen célt szolgálnak a benne lévő gyógynövények?
Kakukkfű: A mezei kakukkfű nyugtató hatással lehet torokra, hangszalagokra. Javítja az emésztési funkciókat.
Borsmenta: A borsmenta támogatja a szervezet védekezését. Segít az emésztési zavarokban.
Citromfű: A citromfű csökkenti a feszültséget, ingerlékenységet. Segít a jobb, nyugtató alvásban.
Rozmaring: A rozmaring támogatja az immunrendszert és a szervezet védelmét.

Napi ajánlott mennyiség:
1 tabletta

Figyelmeztetés
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.