Vitaking 9 Hónap Multivitamin (60) tab

Vitaking 9 Hónap Multivitamin (60) tab

Raktáron

A Vitaking Kismama multivitamin hozzájárulhat a terhesség és szoptatási időszak folyamán megnövekedett vitamin és ásványi anyag szükséglet kielégítéséhez. .

3 740 Ft
egységár: 62,33 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561255224
Márka:Vitaking
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking 9 Hónap Multivitamin (60) tab Részletes leírás

C-vitamin
A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Megfelelő mennyiségű pótlása segíti az immunrendszer normál működését. Részt vesz a kollagénképződésben, ezzel jelentősen segíti az érrendszer egészségének megőrzését, a csontok, inak, ínszalagok és a porcok erősségét, befolyásolja a fogak és a fogíny állapotát, biztosítja a bőr természetes védekező képességének fenntartását. Az idegrendszer megfelelő működésének támogatásával hozzájárul a fáradtságérzet és a kifáradás csökkentéséhez is, továbbá fokozza a vas felszívódását.

Folsav
B9 vitaminnak vagy M-vitaminnak is nevezik. Nélkülözhetetlen a sejtek osztódásához, létfontosságú szerepe van a DNS hibátlan előállításában. Megfelelő mennyiségben pótolva hozzájárul a gyomor- és bélrendszer, illetve a száj nyálkahártyájának egészségéhez, véd a mérgezések és a bélparaziták ellen, erősíti a szívet, az agyat, befolyással van a hormonszintre, a pszichikai és idegi zavarok kialakulására. A terhesség során kiemelten fontos a fogyasztása, mert a fejlődő magzat gerince csak folsav jelenlétében záródik le tökéletesen.

Szelén
Létfontosságú nyomelem, erős antioxidáns, amely a szervezetben lévő káros szabadgyökök megkötéséért is felelős. Megfelelő mennyiségű pótlása hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védekezéséhez, a szövetek öregedésének, károsodásának lassításához. Férfiaknál részt vesz a spermiumok képződésében, a termékenység fenntartásában. Szerepe van a haj és a körmök egészségének megőrzésében, az immunrendszer normál működésében, a pajzsmirigyhormonok szabályozásában.

Hatóanyagok 1 tablettában:
A-vitamin 1500 µg
C-vitamin 250 mg
D3-vitamin 10 µg
E-vitamin 20,1 mg
B1-vitamin 25 mg
B2-vitamin 25 mg
B3-vitamin 50 mg
B6-vitamin 25 mg
Folsav 400 µg
Vitamin-B12 50 µg
PABA 50 mg
Inozitol 15 mg
Kolin 15 mg
Biotin 50 µg
Pantoténsav 50 mg
Kalcium 50 mg
Vas 10 mg
Foszfor 23 mg
Jód 150 µg
Magnézium 100 mg
Cink 15 mg
Szelén 25 µg
Réz 2000 µg
Mangán 5 mg
Króm 100 µg
Molibdén 15 µg


Napi ajánlott mennyiség:
Étkezés közben fogyasztva 1 tabletta

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.