Better You b-complete vegan b-komplex szájspray 25 ml

Better You b-complete vegan b-komplex szájspray 25 ml

Raktáron

B-vitaminok komplex, különleges kombinációja kellemes őszibarack, málna, szilva, ízesítéssel. A B-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez, részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, segítik a fáradtság és kifáradás csökkentését.

6 604 Ft
egységár: 264,18 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:96191736
Márka:Better You
Kiszerelés:25 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Better You b-complete vegan b-komplex szájspray 25 ml Részletes leírás

A szájspray használatával a vitaminok közvetlenül a keringésbe jutnak, kikerülve az emésztőrendszert. A száj nyálkahártyáján keresztül gyors, hatékony és veszteségmentes a vitamin felszívódása.
A szuszpenzió olyan mikro cseppecskékből áll, amelyek a vitaminokat a száj nyálkahártyáján átjutva közvetlenül a véráramba juttatja. Mikro-emulgeált hatóanyagoknak és az optimális cseppméretnek köszönhetően biztosított a hatékony és gyors felszívódás, szemben más vitamin-kiegészítőkkel.
A növekvő számú tudományos kísérletek és tanulmányok mind azt bizonyítják, hogy a vitaminpótlás tekintetében a száj – spray-k akár kétszer olyan hatékonyak, mint a hagyományos tabletta, kapszula készítmények.

B-Complete a teljes B-vitamin spektrumot tartalmazza: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12.
A B12 (adenozil-kobalamin és metil-kobalamin) és a B9 Folsav (metil-folát) legaktívabb formáját tartalmazza.
A tápanyagokat közvetlenül a véráramba juttatja a vitaminok gyors beépüléséért. Nagyszerű, természetes őszibarack, szilva és málna íz.
32 napi adag

A B- vitaminok fontossága:
A biotin (B7) hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához.
A B6 és a folát (B9) hozzájárulnak az idegrendszer valamint az immunrendszer normál működéséhez.
A B3 és a B5 hozzájárul a normál pszichológiai funkciók fenntartásához és a normál mentális teljesítményhez.
A riboflavin (B2) hozzájárul a nyálkahártyák, valamint a vörösvértestek normál állapotának fenntartásához.
A B5 és a B12 részt vesznek a normál energiatermelő-anyagcsere folyamatokban, segítve a fáradtság és kifáradás csökkentését.

Aktív metilfolát - Quatrefolic ®:
A hagyományos B-komplex étrend kiegészítők folsav-forrásként tartalmazhatják a folsav szintetikus formáját, amely biológiailag nem aktív forma, melyet többlépéses eljárással át kell átalakítani, mielőtt a szervezet metabolizálhatja. A B-Complete szájspray a Quatrefolic ® -ot a metil- folát egyik formáját használja annak aktív formájában, így a szervezet könnyen felhasználhatja azt.

Soha nem tesztelték állatokon.
Vegán és vegetáriánus életmódot folytatók is fogyaszthatják.
Gyártva GMP létesítményben.
Koffein-, cukor-, tej-, glutén-, szója, tojás- és GMO-mentes.
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízesítőt, adalékanyagot.
Bolygóbarát termék.
A kartondoboz alapanyaga FSC® tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből és más ellenőrzött forrásokból készül.
A palack növényi alapú zöld polietilénből (PE) készül.
A termék összes összetevője 100% pálmaolaj- és pálmaolaj-származékmentes.

Adagolás: Felnőttként fújjon naponta 4-szer a szájába, lehetőleg a nyelv alá, egyszerre, vagy a nap folyamán elosztva. 12 év felett alkalmazható, terhesség alatt is használható.

Nem szükséges étellel vagy vízzel együtt használni, a nap bármely időpontjában bevehető és más száj spray-kel kombinálható. Kérjük, hogy ellenőrizze a kombinált dózisokat az étrend kiegészítők használata előtt.

      


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.