BioCo VEGAN Bioaktív B12-vitamin tabletta 90 db

BioCo VEGAN Bioaktív B12-vitamin tabletta 90 db

Raktáron

B12-vitamin pótlás vegán és vegetáriánus étrendet követőknek.

4 589 Ft
egységár: 50,98 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607103598
Márka:BioCo
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BioCo VEGAN Bioaktív B12-vitamin tabletta 90 db Részletes leírás

BioCo VEGAN Bioaktív B12-vitamin tabletta 90 db

A B12-vitamin a vízben oldódó vitaminok közé tartozik, melyet szervezetünk önmagában nem képes előállítani.

Mivel főként állati eredetű táplálékból juthatunk hozzá, a vegán és vegetáriánus étrendet követőknek érdemes lehet étrend-kiegészítő formában gondoskodni a megfelelő bevitelről.

A BioCo 100% VEGAN Bioaktív B12-vitamin 1000 μg készítmény a B12-vitamint bioaktív, természetes metilkobalamin formában tartalmazza, kifejezetten magas dózisban (40 000 NRV%).

Magyar fejlesztésű és gyártású termék. A készítmény hatóanyaga nem Magyarországról származik, a termék fejlesztése és gyártása azonban kizárólag Magyarországon történik.

Hatóanyag 1 tablettában (NRV%)*
B12-vitamin (bioaktív metilkobalamin formában) 1000 μg 40 000%
*NRV%: Vitaminok, és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; fényező anyag (zsírsavak); metilkobalamin

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 tablettát bő folyadékkal lenyelni.

OGYÉI notifikációs szám: 24358/2020

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.