Netamin metil-b12 vitamintabletta 60 db

Netamin metil-b12 vitamintabletta 60 db

Raktáron

A tabletta a B12-vitamint biológiailag aktív formában tartalmazza: gyorsan, hatékonyan hasznosul!  A B12-vitamin a B-vitamin család egyik legfontosabb tagja. Támogatja az idegrendszer és az immunrendszer működését, hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez, segít fenntartani a normál pszichológiai funkciókat.

3 813 Ft
egységár: 63,55 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887317620
Márka:Netamin
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin metil-b12 vitamintabletta 60 db Részletes leírás

A B12-vitamin (kobalamin) vízben oldódó vitamin, amelyet az emberi szervezet önállóan nem képes előállítani, így kívülről, táplálék vagy kiegészítés útján kell biztosítani a bevitelt. Kizárólag állati szervezetekben, főleg a májban, húsban, tojásban és tejben található. Növények és gombák nem jelentenek forrást, ezért a vegánok és a vegetáriánusok számára feltétlenül fontos, hogy B12-vitamint tartalmazó kiegészítőt szedjenek. A B12-vitamin rengeteg fontos funkciót tölt be a szervezetben, sokoldalúan segíti annak egészséges működését. Létfontosságú szerepe van az agy és az idegrendszer normál működésében, valamint a vörösvérsejtek képzésében. Szakértők szerint szerepet játszik testünk valamennyi sejtjének anyagcseréjében. Különösképpen a DNS szabályozására és szintézisére van hatással, illetve a zsírsavak szintézisére és az energiatermelésre.

Alkalmazásának területei:
hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, szerepet játszik a sejtosztódásban.

Vegetáriánusok, 50 év felettiek, emésztési zavarokkal küzdők számára kiemelten ajánlott.

500 mcg B12-vitamin (metilkobalamin) növényi tablettában
60 db-os kiszerelés, 2 havi adag (napi 1 tabletta ajánlott)

Összetevők: térfogatnövelő szer (dikalcium-foszfát), metilkobalamin, csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói, sztearinsav), emulgeálószer (kroszkarmellóznátrium)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.