BioCo Mega C-vitamin 1500mg Családi csomag filmtabletta

BioCo Mega C-vitamin 1500mg Családi csomag filmtabletta

Raktáron

C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben, így folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét. .

5 031 Ft
egységár: 50,31 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607102737
Márka:BioCo
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BioCo Mega C-vitamin 1500mg Családi csomag filmtabletta Részletes leírás

BioCo mega C-vitamin 1500 mg családi csomag 100 db

A legmagasabb hatóanyag-tartalmú BioCo C-vitamin, mely 1500 mg C-vitamint tartalmaz filmtablettánként, hosszan tartó, RETARD hatással kombinálva.

A RETARD hatás révén a termék C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben, így folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét.

Fogyasztása különösen javasolt a tavaszi és téli hónapokban, kimerültség, fáradtság esetén, fokozott C-vitamin szükséglet idején az immunrendszer támogatására, illetve betegséget követően a felépülés időszaka alatt.

A C-vitamin hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Összetevők: L-aszkorbinsav; tömegnövelő szerek (hidroxipropil-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz); fényező anyagok (zsírsavak, polietilénglikol); csipkebogyó kivonat (20 mg / filmtabletta); stabilizátor (polivinil-alkohol); csomósodást gátlók (zsírsavak magnéziumsói, talkum); színezékek (riboflavin, titán-dioxid, vas-oxid)

OGYÉI notifikációs szám: 19171/2017

Tárolás: A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (15-25 °C között)! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Nyelési nehézség esetén a tabletta a felezőnyomat mentén kettétörhető.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Csutila2019. 04. 13.

  Jó ár és érték arány. Megbízható gyártó magyar gyártó terméke.

Zsuzsi2017. 02. 11.

  Ár/érték arány jó.