Biotech Vitamin C 1000 tabletta 30 db

Biotech Vitamin C 1000 tabletta 30 db

Raktáron

Extra dózisú Biotech C-Vitamin. 1 tabletta 1000mg C vitamint tartalmaz. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően. .

1 822 Ft
egységár: 60,74 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999076236237
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech Vitamin C 1000 tabletta 30 db Részletes leírás

A kedvező hatás 200 mg C-vitamin bevitelével érhető el az ajánlott napi C-vitamin bevitelen túl. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül a normál csontozat, valamint a porcok és a bőr normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

1000 mg C-vitamin-tartalmú bioflavonoidos étrend-kiegészítő tabletta csipkebogyóval, bodzavirággal és citromhéjporral.

ÖSSZETEVŐK: L-aszkorbinsav, tömegnövelő szerek (cellulózgél, kukoricakeményítő), bevonat {stabilizátorok [poli(vinil-alkohol)-poli(etilénglikol) ojtott kopolimer, polivinil-alkohol], csomósodást gátló anyagok (talkum, zsírsavak mono- és digliceridjei)}, növényi porok 2,4% (csipkebogyó por, maltodextrin, bodzavirág por), citromhéj por készítmény 2,4% (citrus bioflavonoidok 1%), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).

Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Halász Sándorné2024. 01. 13.

  BIOTECH,magáért beszél!Ajánlom minden termékét!

Nagy Sándorné2016. 12. 29.

  Jo

Anonim Felhasználó2016. 12. 14.

  Majd kiderül. :)