Lipovita Folyékony Liposzómás C-Vitamin Narancs Ízesítésű

Lipovita Folyékony Liposzómás C-Vitamin Narancs Ízesítésű

Raktáron

A C-vitamin világszerte a legnagyobb mennyisében alkalmazott vitamin. .

7 047 Ft
egységár: 35,24 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5990802033007
Márka:Lipovita
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lipovita Folyékony Liposzómás C-Vitamin Narancs Ízesítésű Részletes leírás

A C-vitamin világszerte a legnagyobb mennyisében alkalmazott vitamin. Számtalan klinikai tanulmány, kutatás bizonyítja a C-vitamin és a vitaminok fontosságát, antioxidáns hatását. Rengeteg betegség írható az oxidatív stressz rovására, és többek között az öregedés folyamata is ide tartozik . A mai ember nehezen képes bevinni a megfelelő mennyiségű vitamin, ásványi anyag és antioxidáns mennyiséget a mindennapi étkezéseivel. Így az egészséges szervezet sem kaphatja meg a sejtek működéséhez szükséges anyagokat. A stressz, a helytelen táplálkozás, a vegyi anyagok, amiket sok esetben élelmiszernek álcáznak, folyamatosan bombázzák szervezetünket. Az oxidációt és a szervezetünkben lévő szabadgyököket pedig antioxidánsokkal lehet csökkenteni.

Erre az egyik legjobb módszer a liposzómás C- vitamin. A C-vitaminnak szervezetben való hasznosulásához el kell jutnia az emésztőszervekig és a vérkeringésbe jutva a sejtekhez. Kutatók rájöttek, hogyan hasznosulhat hatékonyan a szervezetünkben a szájon át bejuttatott vitamin. Ez a formula a liposzómás vitamin. A liposzomás C –vitamin gyártása során alkalmazott megfelelő technológia segítségével olyan apró gömbök (liposzómák) jönnek létre, amelyek membránja (külső burka) igen hasonló az élő sejtekéhez, ezért a liposzómákban lévő C-vitamin könnyen bejut a sejtek belsejébe, szelektíven célba juttatva a bennük lévő hatóanyagokat. Ezen előnyökön túl a liposzóma csomagok növelik a hatóanyagok stabilitását is, tehát kisebb a hatóanyag bomlás miatti vesztesége is. A hagyományos szájon át szedett C-vitamin jelentős része hasznosulás nélkül távozik a szervezetből. Számszerűsítve ez annyit jelent, hogy 1000 mg-nál akár a C-vitamin 80%-a tehát, 800 mg kiürül anélkül, hogy a szervezet hasznosítani tudná.

Javasolt C-vitamin mennyiség felnőtteknek: 1 teáskanál 5ml (1000 mg) C vitamin napi 2 x éhgyomorra. Keverheti hideg vagy szobahőmérsékletű italba. Ne öntse forró vagy szénsavas italba.

A javasolt mennyiséget ne lépje túl. A készítmény szóját tartalmaz. Amennyiben bármely hatóanyagra vagy összetevőre allergiás ne szedje.

A termék tárolása gyermekek elől elzárt, hűvös helyen. Ne tegye ki napfény és hő hatásának. Felbontás után hűtőben egy hónapig tárolható. Minőségét megőrzi a palackon jelzett időpontig. Ne igyon bele az üvegbe mert a szájról bekerülő baktériumok a termék romlásához vezethet!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.