Naturcomfort Magyar Családi Liposomal C Eszencia 500 ml

Naturcomfort Magyar Családi Liposomal C Eszencia 500 ml

Raktáron

A készítmény olyan kimagasló eredménnyel szívódik fel, amilyet a liposzómás C-vitaminok megjelenése előtt csak az infúzióban adagolt C-vitamin esetében tudtak elérni. Gazdaságos kiszerelés, könnyen keverhető italokba, teákba, a gyerekeknek könnyebben adható.

18 559 Ft
egységár: 37,12 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999887042119
Márka:Magyar Családi
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturcomfort Magyar Családi Liposomal C Eszencia 500 ml Részletes leírás

A készítmény olyan kimagasló eredménnyel szívódik fel, amilyet a liposzómás C-vitaminok megjelenése előtt csak az infúzióban adagolt C-vitamin esetében tudtak elérni.
Gazdaságos kiszerelés, könnyen keverhető italokba, teákba, a gyerekeknek könnyebben adható.

A következő panaszokat enyhítheti, ápolhatja, illetve csökkentheti kialakulásuk kockázatát:
• vérszegénység, fáradékonyság
• csontritkulás
• rossz koleszterin- és vércukorszint
• a dohányzás okozta káros hatások
• rákos sejtek megjelenése, burjánzása
• fogínyvérzés
• megfázás, influenza és más fertőző betegségek
• asztmás, allergiás betegségek
• öregedő bőr

A hagyományos C-vitaminnak csak a 20%-a hasznosul, a maradék 80% a vizelettel sajnos távozik. A Magyar Liposomal C Eszencia viszont 95%-ban hasznosul, hiszen a vékonybélből tökéletesen felszívódik, innen a vérkeringésbe kerül, és oldott hatóanyagtartalma közvetlenül a sejtekhez jut. Sejthártyánk felépítése a liposzómás C-vitamin úgynevezett foszfolipid burkához hasonló, ezért ez a foszfolipid burok könnyedén juttatja a sejtjeinkbe a benne lévő oldott C-vitamint. Ezeket a C-vitamin-csomagocskákat folyadékként juttatjuk a szervezetünkbe, a régebben megszokott tablettás adagolástól eltérő és sokkal hatásosabb módon.

A folyékony liposzómás C-vitaminokat vízből, vagy tisztított vízből állítják elő. A liposzóma így sajnos a vízben lévő szennyező anyagokat is könnyen bejuttatja a sejtjeinkbe. Viszont a Magyar Liposomal C Eszencia megalkotásakor a tudósok ezért nem elégedtek meg az egyszerű tisztított vízzel, hanem a szennyeződésektől mentes desztillált vizet használtak.

E mellett még abban is eltér, hogy a liposzómás készítmények nagy része szójalecitint tartalmaz, melynek génmódosítástól mentes származását a legtöbb cég nem tudja igazolni. A Magyar Liposomal C Eszencia azonban nem szójalecitint tartalmaz, helyette napraforgó lecitinnel készül.

A Liposomal C-vitamin nem hiányozhat a házipatikából

• Mivel könnyedén jut be a szervezetbe, ezért hamarabb lehet érezni a hatását
• Folyékony állagának köszönhetően könnyen belekeverhető italokba, teába
• A C-vitamin jótékony hatásának köszönhetően rengeteg problémánál felhasználható, de megelőzésként is jó szolgálatot tesz

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.