Novo C Immun Liquid Liposzómás Folyékony C-Vitamin

Novo C Immun Liquid Liposzómás Folyékony C-Vitamin

Nincs raktáron

A Novo C immun® attól különleges, hogy a C-vitamint liposzómális formában tartalmazza. A készítményben az eredetileg vízoldékony C-vitamint egy természetes burok veszi körül, melynek köszönhetően a C-vitamin zsírban oldódóvá válik.

Kosárba
EAN kód:5997367702751
Márka:Novo C Immun
Kiszerelés:136 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Novo C Immun Liquid Liposzómás Folyékony C-Vitamin Részletes leírás

A Novo C immun® attól különleges, hogy a C-vitamint liposzómális formában tartalmazza. A készítményben az eredetileg vízoldékony C-vitamint egy természetes burok veszi körül, melynek köszönhetően a C-vitamin zsírban oldódóvá válik. Így a szervezet könnyebben raktározza, és a „becsomagolt” C-vitamin a megfelelő helyre, a sejtbe kerül. A dózis akár csökkenthető is, mert a hatóanyag eljut oda, ahol ténylegesen hatnia kell.

A Novo C immun® C-vitamin tartalma kiválóan hasznosul, és a szervezet számára magas C-vitamin szintet biztosít. Természetes napraforgó lecitinnel készült, így szójára érzékenyek is fogyaszthatják. A folyadék formának köszönhetően könnyen és egyénileg adagolható.

A liposzómális C-vitamin a C-vitamin és természetes anyagok, ún. foszfolipidek okos kombinációja. A gyártási folyamat során ezek a foszfolipidek egy burkot alakítanak ki a C-vitamin molekulák körül. Ez az ötlet alapvetően a természettől származik.

Az anyatejben a tápanyagokat szintén ilyen természetes foszfolipid burok veszi körül, azért, hogy a babák szervezete a lehető legjobban tudja azokat hasznosítani. Ez a burok ugyanis védőburkot nyújt a vitamin számára az emésztési folyamat során, és lehetővé teszi a kiváló hatékonyságú felszívódást.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.