Goodwill D-Vitamin 2000+Kalcium

Goodwill D-Vitamin 2000+Kalcium

Nincs raktáron

D-VITAMIN 2000 + KALCIUM  az egészséges csontokért D-vitamin és szerves forrásból származó kalcium az egészséges, erős csontokértA Goodwill D-vitamin 2000 + kalcium magas, tablettánként 2000 nemzetközi egység D-vitamin (50 μg) és kalcium tartalmával gondoskodik a csontok egészségéről.

Kosárba
EAN kód:5999881267716
Márka:Goodwill
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Goodwill D-Vitamin 2000+Kalcium Részletes leírás

D-VITAMIN 2000 + KALCIUM  az egészséges csontokért D-vitamin és szerves forrásból származó kalcium az egészséges, erős csontokért

A Goodwill D-vitamin 2000 + kalcium magas, tablettánként 2000 nemzetközi egység D-vitamin (50 μg) és kalcium tartalmával gondoskodik a csontok egészségéről. A D-vitamin részt vesz a kalcium normál felszívódásában, hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A kalcium pedig részt vesz az izomműködésben és a normál csontozat fenntartásában.

Tablettánként 2000 nemzetközi egység D3-vitamint (50 µg) és 250 mg kalciumot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához. A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához.

Alkalmazási javaslat: naponta 2 tablettát bő vízzel lenyelni.

Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.

Nettó mennyiség: 81 g /60 db

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 11. 27.

  Nehez lenyelni, mivel nagy