Jutavit d3-vitamin 2000 NE oliva lágykapszula 100 db

Jutavit d3-vitamin 2000 NE oliva lágykapszula 100 db

Raktáron

JutaVit D3-vitamin 2000NE (50µg) Olíva 100 db-os D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény. A D-vitamin a zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik. A JutaVit D3-vitamin 2000 NE Olíva, a D-vitamint extra szűz olívaolajban oldott formában tartalmazza.

2 039 Ft
egységár: 20,39 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887074943
Márka:Jutavit
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jutavit d3-vitamin 2000 NE oliva lágykapszula 100 db Részletes leírás

JutaVit D3-vitamin 2000NE (50µg) Olíva 100 db-os D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.
A D-vitamin a zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik. A JutaVit D3-vitamin 2000 NE Olíva, a D-vitamint extra szűz olívaolajban oldott formában tartalmazza.
A D-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjéhez, az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.
Adagolás: Felnőtteknek napi 1 kapszulát folyadékkal egészben lenyelni.
Összetevők: extra szűz olivaolaj (64,36%), zselatin (marha eredetű), nedvesítőszer (glicerin), víz, Quali®-D D3-vitamin készítmény (közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, kolekalciferol, antioxidáns [alfa-tokoferol], antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.