Dr.Herz C+Szerves Cink 60Db Kapszula

Dr.Herz C+Szerves Cink 60Db Kapszula

Raktáron

Segít a  szervezet védekező rendszerének működésében.

2 486 Ft
egységár: 41,44 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564541072
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz C+Szerves Cink 60Db Kapszula Részletes leírás

A C-vitamin fontos szerepet játszhat a szervezet védekező rendszerének működésében, segítheti az immunrendszer megfelelő működését. A cink védi a sejteket és szöveteket a káros oxidatív hatásoktól,részt vesz a káros szabadgyökök ártalmatlanításában. A cink hozzájárulhat az idegrendszer normál működéséhez és a szellemi teljesítőképességhez.


A C-vitamin antioxidáns hatása révén, fontos szerepet játszhat a szervezet védekező rendszerének működésében, segítheti az immunrendszer megfelelő működését. A C-vitamin dohányzás, passzív dohányzás esetén,hozzájárulhat a természetes antioxidáns védelem fenntartásához. A cink védi a sejteket és szöveteket a káros oxidatív hatásoktól,részt vesz a káros szabadgyökök ártalmatlanításában. A cink hozzájárulhat az idegrendszer normál működéséhez és a szellemi teljesítőképességhez

Kapszulánként 300 mg nyújtott felszívódású C-vitamint, 5 mg szerves, jól hasznosuló Cinket tartalmazó készítmény

A C-vitamin antioxidáns hatása révén, fontos szerepet játszhat a szervezet védekező rendszerének működésében, segítheti az immunrendszer megfelelő működését. A C-vitamin dohányzás, passzív dohányzás esetén,hozzájárulhat a természetes antioxidáns védelem fenntartásához. A cink védi a sejteket és szöveteket a káros oxidatív hatásoktól,részt vesz a káros szabadgyökök ártalmatlanításában. A cink hozzájárulhat az idegrendszer normál működéséhez és a szellemi teljesítőképességhez.

ÖSSZETEVŐK: Cink-glükonát, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát, hidroxipropil-metil-cellulóz, hidroxi-propilcellulóz), csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), fényező anyag (zsírsavak), nedvesítőszer (glicerin).
 
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 tabletta, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.
 
TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!
  

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.