Ricola bannerRicola bannerDr. organicaDr. organicayogi tea banneryogi tea bannerEl Sabor nachoEl Sabor nachoBioCo Oliva D3 vitaminBioCo Oliva D3 vitaminQmed Lifestyle 3D arcmasszírozóQmed Lifestyle 3D arcmasszírozóBioCo 200% multivitaminBioCo 200% multivitaminHerbatint hajfestékekHerbatint hajfestékekMonin szirupMonin szirupBlim termékekBlim termékekMySoda szódavíz készítőMySoda szódavíz készítő

Híreink

Csökkented a szénhidrátbevitelt?

Csökkented a szénhidrátbevitelt?

2024. 02. 08.

Mutatom, hogy nekem mi vált be. Tapasztalatból tudom, hogy mindig előre kell gondolkozni és meg kell tervezni, hogy mikor mit fogok enni a nap folyamán, sőt még azt is , hogy a következő két napban mi lesz a menü. Az elején, hamar elment a kedvem, mert nem találtam megfelelő termékeket, vagy ha igen, nem biztos, hogy irodakompatibilisek voltak.

Blogrészletek
Hajápolás a téli hónapokba

Hajápolás a téli hónapokba

2024. 01. 12.

Januárban már szervezetünk vitamin- és ásványianyag-raktárai kezdenek kiürülni. Sokkal kevesebb vitamint tudunk természetes úton bevinni szervezetünkbe, kevesebb lehetőség van a friss gyümölcs- és zöldségfogyasztásra. A vitaminok és fontos ásványi anyagok nélkül gyengébb lesz az immunrendszerünk, a haj minősége is gyengül. Fontos a vitaminpótlás, és a megfelelő hajápolás.

Blogrészletek
Karácsonyra hangolódva

Karácsonyra hangolódva

2023. 11. 29.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, engem eléggé fusztrál, hogy októbertől karácsony van az áruházakban. Persze álszent lennék, ha azt mondanám, hogy nem csábulok el néha, egy-egy csillogó dísznek, vagy ajándék ötletnek, de ezeket vagy elfelejtettem, hogy megvettem, vagy mire valójában karácsony lesz, már nem is tetszik annyira.

Blogrészletek
Mi is az a búzasikér? 

Mi is az a búzasikér? 

2023. 11. 23.

A vegán konyhát követőknek biztosan nem kell bemutatni, hiszen a szejtán nem más, mint búzasikér, egy nagyszerű fehérjeforrás, melyet már Kínában a 6. század óta használnak. Azzal fűszerezed, amivel akarod! Fokhagymával, medvehagymával, chillivel, bármivel, amit a húsra is tennél.

Blogrészletek
[Mobilbarát] webshop

Mobilbarát webshop

Több mint [500 márka]

Több mint 500 márka

[Pénztárcabarát] kedvezmények

Pénztárcabarát kedvezmények

Segítőkész [ügyfélszolgálat]

Segítőkész ügyfélszolgálat