Fenntarthatóság és egészség!

Szerző:EgészségboltDátum:2024. aug. 1.

Megosztás:

Bemutatjuk a Nektária termékcsaládot.
Friss alapanyagainak felhasználásának köszönhetően termékei gazdagok vitaminokban és rostokban, amelyek jótékony hatással vannak az egészségre. Nem használ sűrítményeket, így nem kell aggódni a visszahígított italok minősége miatt.

Fenntarthatóság és egészség!

A családi vállalkozás elkötelezett a fenntartható és egészséges életmód mellett. Helyi termelőktől származó zöldségekből és gyümölcsökből készít préslevet és gyümölcspürét kíméletes eljárással, biztosítva ezzel a legmagasabb minőséget és tápértéket. Minden terméke környezetbarát csomagolásban kerül forgalomba, így a természet iránti tisztelete minden egyes palackban és dobozban tetten érhető.

Friss alapanyagainak felhasználásának köszönhetően termékei gazdagok vitaminokban és rostokban, amelyek jótékony hatással vannak az egészségre. Nem használ sűrítményeket, így nem kell aggódni a visszahígított italok minősége miatt. A természettől kapott ízek és színek mesterséges adalékanyagok nélkül is tökéletesek, így fogyasztói a gyümölcsök és zöldségek valódi ízét élvezhetik.

Termékei mentesek a tartósítószerektől és hozzáadott cukortól, kizárólag növényi eredetű összetevőkből készülnek, így vegán étrendbe is beilleszthetők. Gyümölcslevei egészséges, egy- vagy többfajta gyümölcsből nyert termékek, amelyek az előállításhoz felhasznált gyümölcsökre jellemző színnel, illattal és ízzel rendelkeznek.

Gyümölcspüréi kíméletes hőkezeléssel tartósítottak, tartósítószert, színezéket és aromát nem tartalmaznak.  

Prémium minőségű gyümölcspüré szörpjei sűrített gyümölcsléből, gyümölcsvelőből vagy ezek keverékéből készülnek, magas gyümölcsvelő és alacsony hozzáadott cukortartalommal. Tartósításuk kizárólag hőkezeléssel történik, mesterséges színezékek és adalékanyagok hozzáadása nélkül. Az eredmény harmonikus szín és íz, amely a felhasznált gyümölcsökre jellemző.

Mindig figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, főleg a nyári időszakban.