Szállítási információSzállítási információAjándék ötletekAjándék ötletekKarácsonyi cukiságokKarácsonyi cukiságokDr. Chen termékekDr. Chen termékekKarácsonyi sütés-főzésKarácsonyi sütés-főzésDots diet termékekDots diet termékek

Híreink

Ne mondj le róla!

Ne mondj le róla!

2022. 12. 02.

Nem kell lemondanod az édes ízről akkor sem, ha éppen fogyókúrázol. Válassz olyan természetes édesítőszereket, melyek gyakorlatilag nem tartalmaznak kalóriát.

Blogrészletek
3 teafajta, ami felpörgeti az anyagcseréd

3 teafajta, ami felpörgeti az anyagcseréd

2022. 11. 22.

Tudtad, hogy folyadékfogyasztással is felpörgetheted az anyagcseréd? A folyadékbevitel növelésének remek módja olyan teák fogyasztása, melyek a súlycsökkenésben is segíthetnek, ráadásul a teák sokkal biztonságosabbak és egészségesebbek, mint a különféle fogyasztó készítmények.

Blogrészletek
Mit csinálnak a szuper levelek?

Mit csinálnak a szuper levelek?

2022. 11. 03.

A tudomány zsenialitásának köszönhetően ma már lehetséges a különböző levelekből kivonni az aktív összetevőket, így minden nap élvezheti azok jótékony hatását.

Blogrészletek
Miért hatékonyak a myCosmofood termékei?

Miért hatékonyak a myCosmofood termékei?

2022. 10. 20.

Biztosan hallottad már: „az vagy, amit megeszel”. Egy kanál gyümölcs- és zöldségkristállyal olyan növényi aktív hatóanyagok kerülnek a szervezetedbe, mint a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, színanyagok, illatanyagok, stb. Ezek mindegyike kitüntetett szerepet játszik a szervezetünk egészségének megőrzésében.

Blogrészletek
[Mobilbarát] webshop

Mobilbarát webshop

Több mint [500 márka]

Több mint 500 márka

[Pénztárcabarát] kedvezmények

Pénztárcabarát kedvezmények

Segítőkész [ügyfélszolgálat]

Segítőkész ügyfélszolgálat