Dr.Hauschka Intenzív kúra Változó korban

Dr.Hauschka Intenzív kúra Változó korban

Nincs raktáron

A harmonizáló Dr. Hauschka Intenzív kúra 05 speciálisan igazodik a változás korában járó nők bőréhez. Az alapápolás kiegészítéseként alkalmazható az arc és nyak pigment foltjai, vagy a hőhullámok okozta vörös foltok esetén.

Kosárba
EAN kód:4020829006843
Márka:Dr.Hauschka
Kiszerelés:40 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Hauschka Intenzív kúra Változó korban Részletes leírás

A harmonizáló Dr.Hauschka Intenzív kúra 05 speciálisan igazodik a változás korában járó nők bőréhez. Az alapápolás kiegészítéseként alkalmazható az arc és nyak pigment foltjai, vagy a hőhullámok okozta vörös foltok esetén.

Fontos alkotóelemek:
A kompozíció a természet válogatott kincseit egyesíti ritmizált formában: a vörösen ragyogó rubin, ezüst tartalmú argentit, kiegyenlítő hatású barátcserje és indiánasszony gyökér, természetes termálsóvíz Bad Bentheimből, harmonizáló rózsavíz.

Hatása:
Segít a bőrnek regenerálódni és erősíti azt. Alkalmazás után a bőr vitálisabbnak hat, lágy és nagyon ápolt megjelenésű lesz.

Alkalmazása:
A reggeli Dr.Hauschka Mélytisztítóval történt tisztítás után az arctonik helyett körülbelül 5 pumpányit permetezünk belőle az arcra, és azt a kezünkkel finoman benyomkodjuk a bőrbe. Reggelente ezt követően az igényes, érett bőrre nappali ápolásként Dr.Hauschka Regeneráló krémet hordunk fel. Este a Mélytisztítóval való tisztítás után csak az Intenzív kúrát permetezzük a bőrre, és ezután ne tegyünk rá semmi mást. Harmonizáló kúraként évente négyszer 28 napig alkalmazzuk.

Sajátosság:
A 40 milliliteres üveg tartalma egy kúrához elegendő.

Főbb összetevők:
Víz
Százszorszép Kivonat
Rubin
Rózsavíz
Indiánasszony Gyökér Kivonat
Hársvirág Kivonat
Éterikus Olajok
Barátcserje Kivonat
Bad Bentheim Sóvíz
Argentit

Dr.Hauschka Intenzív kúra Változó korban Összetevők

Aqua, Rosa Damascena Distillate, Sales, Parfum, Citronellol*, Bellis Perennis Extract1, Tilia Cordata/Platyphyllos Extract1, Vitex Agnus Castus Extract1, CImicifuga Racemosa Extract1, Ruby Powder1, Argentite1. 1 higított, ritmizált összetevők *Természe

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.