Soliteint Arcradír Normál bőrre

Soliteint Arcradír Normál bőrre

Raktáron

Bőrfinomító arcradír normál bőrre.

1 020 Ft
egységár: 10,2 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997570701459
Márka:Soliteint
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Soliteint Arcradír Normál bőrre Részletes leírás

Az E-vitamin kapszulákat tartalmazó gél-radír eltávolítja az elhalt hámsejteket, pórusmélyen tisztít, aloé és panthenol hatóanyag tartalma hidratálja és nyugtatja a bőrt.
Elkészítés és felhasználás
Nedves kézzel enyhén masszírozzuk be. 1-2 perc hatóidő után alaposan mossuk le. Hetente kétszer alkalmazzuk.

Összetevők
Aqua, Propylene glycol, Disodium cocoyl glutamate, Polyethylene, TEA-lauryl sulphate, Triethanolamine, Carbomer, Glycerin, PEG-40 hydrogenated castor oil, Phenoxyethanol, M-E-P-B parabene, Isobutyl parabene, Hydroxypropyl methylcellulose, Aloe barbadensis gel, Lactic acid, Panthenol, Imidazolidinyl urea, Parfum, Allantoin, Disodium EDTA, Benzophenone-4, C.I. 77289, Alpha isomethyl ionone, Buthylphenyl methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene, Carboxaldehyde, Limonene, Linalool

Soliteint Arcradír Normál bőrre Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 05. 26.

  Gyengéden tisztít. Jó a bőrnek.