Geomar Bőrradír Epres 600 g

Geomar Bőrradír Epres 600 g

Raktáron

Hámlasztó termék, amely eltávolítja az elhalt sejteket és szennyeződéseket.

3 490 Ft
egységár: 3 490 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8003510022953
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Geomar Bőrradír Epres 600 g Részletes leírás

Geomar Thalasso Scrub Bőrradír Epermag Kivonattal, ahol találkozik a csodás tengeri só és tengeri ásványok tápláló hatása az epermag kivonat éltető erejével. Hámlasztó termék, amely eltávolítja az elhalt sejteket és szennyeződéseket, miközben a bőr puha, ragyogó, sima és hidratált lesz. Geomar Thalasso Scrub Bőrradír Epermag Kivonattal rendszeres használat mellett a bőr sima és hidratált lesz. A testradír alkalmazása során a friss és lédús eperjegyek táplálják a bőrt, ami alatt édeskés, krémes eper és vanilia együttesbe csomagolják.

Geomar Thalasso Scrub Bőrradír Epermag Kivonattal használata:

Minden egyes használat előtt keverje össze a sót és az olajat a spatulaival, hogy homogén állagot kapjon. Vigye fel a nedves bőrre, masszírozza, majd  alaposan öblítse le. Ajánlott felhasználási gyakoriság: hetente egyszer vagy kétszer. A Thalasso Scrub használata fogékonyabbá teszi a bőrt a kozmetikai kezelésekre is, így az intenzív kezelés előtt előnyös a használata.

A testradírban lévő olajok csúszósa tehetik a zuhanyfelületeket. Ne használja sérült, fájó vagy érzékeny bőrre. Kozmetikai és nem terápiás célokra. Csak külsőleg.

Geomar Thalasso Scrub Bőrradír Epermag összetevői a tökéletes gondoskodásért:

Tengerisó és pálmamag, mely frissíti a bőrt a bőrradír használata során
Természetes olajok, melyek puhává varázsolják a bőrt
Epermag kivonat helyreállítja a bőr természetes tónusát és vitalitását
Oigo elemek a Holt-tengerből, melyek segítenek helyreállítani a bőr fényességét és rugalmasságát

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.